skromna

Verenik Mire Škorić poseduje privatni avion, ali ona leti isključivo ekonomskom klasom: Ja nisam kao neke moje koleginice, ne volim taj luksuz!

8

Iako se pripremala za posetu svom izabraniku koji živi u Nemačkoj, spletom nepredviđenih okolnosti Mira Škorić ostala je u našoj zemlji.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Naime, kako se zadesilo da su u tom trenutku svi letovi sa našeg aerodroma bili otkazani, popularna pevačica Mira Škorić bila je prinuđena da ostane u našoj zemlji i otkaže posetu svom vereniku koji živi u Nemačkoj.

 

- Otkazan mi je let tako da ću ostati u Beogradu - kaže Mira, otrivajući da je zbog novonastale situacije bila prinuđena da otkaže romantično putovanje koje je planirala sa svojim dragim.

 

- Trebalo je da otputujemo na jednu romantičnu destinaciju na nekoliko dana, ali nažalost gospodin će morati da dođe u Beograd - kroz osmeh kaže Mira u emisiji Exkluziv.

 

Budući da njen verenik poseduje privatni avion, Mira se osvrnula i na ovu temu, otkrivši da za razliku od svojih brojnih koleginica, ne uživa previše u luksuzu.

 

- Ja nisam kao neke moje koleginice, ne volim taj luksuz, skrona sam žena. Volim da putujem regularno i da letim sa svim normalnim ljudima - kaže Škorićeva, dodajući da se prilikom putovanja nikada ne odlučuje za biznis klasu.

 

- Letim isključivo emkonomskom klasom sa običnim narodom - skromno kaže pevačica, koja svoj emotivni život nikada nije isticala u javnosti, ali je ovog puta kratko progovorila o svom statusu.

 

- Ja sam razvedena, slobodna i poštena žena. Treba se plašiti onih udatih, a finih - kratko je navela Mira.

 

 

makonda-tracker