Odmah po prazničnim danima

Nakon dugog razmišljanja: Pevačica Mira Škorić napušta Srbiju

1

Mira Škorić i biznismen iz Berlina Jozef Miler sve teže podnose udaljenost. Postalo im je izuzetno teško da žive na relaciji Srbija - Nemačka. Zato je na pevačici bila velika životna odluka...

foto: Vladimir Lukić
foto: Vladimir Lukić

Izvor blizak pevačici otkrio je da ju je verenik nedeljama molio da se preseli kod njega, a da je ona nakon dugog razmišljanja i konsultovanja s porodicom "presekla" i odlučila da otpočne zajednički život s njim.

Mira više nema šta da traži u Srbiji. Jozef ju je nedavno zaprosio i sada planiraju selidbu. Budući da je završila sve obaveze u Beogradu, polako priprema stvari i kupuje sve što joj je potrebno za selidbu. Ipak, dugo se premišljala, posebno zbog ćerke Milice, ali je shvatila da Nemačka nije na drugom kraju sveta i da će njena naslednica moći da dođe kod nje kad poželi", saznaje Kurir od izvora bliskom pevačici, koji dodaje da će ona svakako često dolaziti u Srbiju.

Redakcija je pozvala pevačicu telefonom, ali ona nije želela da otkriva detalje.

 

Ne krije da je zaljubljena: Mira Škorić progovorila o svom venčanju!

Znate onu čuvenu - vi planirate, bog se smeje. Planovi postoje, ali još uvek ne želim da ih otkrivam. Mogu samo da kažem da je Nemačka prelepa i odlično uređena zemlja", kroz smeh poručila je ona. 

foto: Damir Dervišagić

 

makonda-tracker