priča puna topline

Porodično gnezdo kao iz najromantičnijih bajki: Dženifer Aniston otvorila vrata svog doma i demantovala tračeve o razvodu na najlepši način (FOTO)

1

Proteklih meseci, američki mediji pišu da je braku Dženifer Aniston i Džastina Terua došao kraj. Oni na to odgovaraju toplom pričom o svojoj svakodnevici...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Već tri godine, glumački par živi u glamuroznoj vili od koje zastaje dah.

 

- Uspeli smo da stvorimo od zidova toplu oazu za nas i naše ljubimce. Kombinacija velikih prozora pomoću kojih imamo dovoljno svetla, metalna i drvena mi je bila posebno zanimljiva. Uživala sam i učestvovala aktivno u sređivanju. Kad bolje o svemu razmislim, da nisam glumica sigurno bih se bavila uređenje enterijera. To me baš ispunjava - ispričala je Dženifer za magazin Architectural Digest.

 

 

Na imanju koje vredi više od 20 miliona dolara dominiraju jednostavne linije u svemu, a u kući i svedene boje su oplemenjene zanimljivim detaljima.

 

Lični pečat uređenju vile  ovog para dao je i slavni ahitekta Stiven Šedli, koji je zaslužan za dizajn brojnih domova slavnih ličnosti.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

- Ima nešto uzbudljivo u tome kada birate boje, tkanine kojima ćete se okružiti. Ja sam u tom smislu veoma kreativna. A i to mi je zaista poseban izazov u kome volim da učestvujem. Džastin je, takođe, imao razne predloge. Ova kuća je naš dom i ne treba da bude u njemu sve samo po mom ukusu - rekla je zvezda serije Prijatelji.

makonda-tracker