prava istina

Droga, razvod i teške životne prilike: Marko Bulat rešio je da progovori o svemu (FOTO)

0

Pored niza spekulacija koje su ga pratile u javnosti, poznati pevač se istovremeno suočavao i sa mnogim problemima na privatnom planu. Kako mnoge tvrdnje nikada nisu demantovane, Marko Bulat je rešio da progovori o svemu. 

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Pevač Marko Bulat poslednje dve godine često je bio uvučen u narko-afere, što mu je, kako kaže, narušilo ugled i imidž u javnosti.

 

 

Nakon što je njegova supruga Marija priznala krivicu kada im je u sandučetu stana pronađen kokain, a zatim su privedeni u Baru zbog posedovanja navodno zabranjene supstance, pevač govori otvoreno o porocima i skandalu kolege Darka Lazića.

Oni koji me znaju odranije ne mogu da veruju u to da se drogiram, a oni koji me ne poznaju veruju u te priče. Bude mi krivo, ali ne možeš svakome da objasniš pojedinačno. Pristao sam da se testiram na narkotike i nalazi su bili negativni, sem na "bensedin“ koji sam popio za spavanje", kaže Marko, koga smo pitali kako komentariše snimak na kojem se pojavio njegov kolega Darko Lazić.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Zorana Jevtić

 

Prošla godina je bila najturbulentnija dosad za nas. Srećom, sve je prošlo i zasad je sve u redu. Dok me niko ne dira iz čista mira, ne pravim probleme. Trudim se da radim dobro i da budem u porodičnom okruženju. Na svojim nastupima dajem sve od sebe, posmatram publiku i dajem im šta traže", ističe Bulat i otkriva da je Dorotea sada dobro i da raste u zdravu i srećnu devojčicu.

 

Uskoro će da joj proslave i prvi rođendan jer je rođena u februaru.

 

Godina je proletela za čas, pesmice i uspavanke joj pevaju sestrica i mama, a ja čuvam glasne žice za nastupe. Pomažem supruzi oko bebice, noću uglavnom. Noćna straža je moja".

 

makonda-tracker