iskrena

Kad se gasi ljubav, umire ceo taj period i sve ono lepo nestaje: Rada Manojlović otkriva da je prošla kroz pravi pakao (FOTO)

0

Poznata pevačica je nedavno progovorila o detaljima jednog turbulentnog perioda koji ju je veoma pogodio. 

foto: Dragan Kadić

 

Rada je priznala da je njena sestra Marija prekinula romansu dugu deset godina jer je partnera uhvatila u prevari. Snovi su joj se srušili jer je sa njim htela pred oltar i da osnuje porodicu, a to sve je pogodilo Radu.

 

Moja sestra i ja smo neverovatno bliske. Marija je sada super, ali tuga je trajala godinu i više dana. Taj period kada je trebalo da preboli. Htela je da me ubije kada je čula da sam to ispričala. Jeste, ljubav je lepa i super je što se volite, a ta treća osoba kao da ne postoji i šta je sa njenim osećanjima", kivna je Rada i dalje. 

Godinu i po dana sam proživela pakao sa njom zbog toga. Bilo je situacija da je tešim i da plačemo zajedno. Meni je mnogo mučno kada se prekine neka ljubav jer su to životni lomovi. Moja sestra je bila deset godina sa tim momkom. Govorimo o životu koji se tada završio, umire ceo taj period i sve ono lepo nestaje. Putovanja, izlasci, prijatelji i sva ta sećanja nestaju. Volela bih da sve ljubavi traju večno, ali verovatno da živim u bajci i da to nije realno", kaže Rada, koja se ipak nada da će njena ljubav sa Harisom trajati večno.

 

 

 

makonda-tracker