kućno vaspitanje

Ne pričamo, ali ga podržavam i poštujem: Džej otovorio srce i priznao da mu je krivo što se Adil nije izvinio nakon što mu je pretukao ćerku

0

Iako se ćerka Džeja Ramadonovskog Ana pomirila sa Adilom Maksutovićem, ali pevač i dalje nije u dobrim odnosima sa zetom.

foto: Vladimir Šporčić

- Ne pričamo, ali ga podržavam i poštujem. Zadovoljan sam kako peva i izdržava porodicu. Čujem od ćerki da i on mene poštuje. Zašto ne razgovaramo pitajte njega. Stariji sam, imam kućno vaspitanje, bez obzira na to što sam osam godina bio u domu. Ako neko treba da popusti, moje mišljenje je da je to on, jer je mlađi. Svaki razuman čovek zna pravilo da ako pogrešiš, moraš da dođeš i kažeš: "Izvini, ja sam pogrešio". Kao što svi znamo da je pogrešio. Desilo se i ne ponovilo se. Uvek ću njega da pohvalim i dan-danas mi ne dolazi u glavu kako se sve to desilo - iskreno kaže Džej.

 

Pa valjda je logično da dođe i kaže: "Čekaj, Džej desilo se to, pogrešio sam". Mislim da je normalno da mi se izvini što mi je udario ćerku. Kao što bih ja uradio da sam bio u toj situaciji. Juriti ga da pričamo neću, i to nisu kompleksi već kućno vaspitanje. Možeš da čitaš koliko god hoćeš knjiga, ali toga nema tamo - zaključio je Ramadanovski.

 

makonda-tracker