Glossy PRIČA NEDELJE

Anastasija Ražnatović: Nemam potrebu da se merim s mamom

3

Kada je nedavno njena fotografija osvanula u britanskom izdanju magazina Vog, Anastasija Ražnatović dospela je u novu žižu javnosti jer je dobila još jednu potvrdu da je njeno bavljenje modom uspešno

foto: Damir Dervišagić

Iako su joj u životu mnoga vrata otvorena samim tim što je naslednica naše velike folk zvezde, Anastasija Ražnatović nikada nije smatrala da joj je popularnost bogomdana i da za svoje parče neba ne treba sama da se bori.

 

 

Rukovodeći se takvim stavom, ona uspešno krči put ka svom cilju. Pošto je nedavno završila studije ekonomije, akcenat u poslu stavlja na modu, koja ju je, pored muzike, oduvek interesovala. U ulozi modela ima sve više uspeha, a tokom poslednje dve godine veoma je tražena za potrebe snimanja reklama. Kao zaštitno lice jednog poznatog srpskog brenda doživela je poseban uspeh. Naime, njena fotografija nedavno je osvanula u februarskom izdanju britanskog magazina Vog.

 

foto: Damir Dervišagić

Oduševljena sam zbog svega toga. San svake devojke koja prati modu jeste da se pojavi u jednom takvom prestižnom časopisu. Kao mala, oduvek sam sanjala o tome, a san mi se napokon i ostvario. Moda me je uvek interesovala i u njoj sam želela da se oprobam. Presrećna sam što sam dobila priliku da tu svoju želju i ostvarim, a veza s magazinom Vog za mene je fantastično iskustvo," počinje priču Anastasija, na čijem licu je vidljiva sreća i zbog toga što joj je godina uspešno počela.

 

Nastavak priče pročitajte na sledećoj strani.

makonda-tracker