Tokom životne borbe mislio je samo o porodici

Reči Dejana Pantelića rasplakaće i one koji nisu roditelji: Nisam smeo sebi da dozvolim da se predam, decu još nisam izveo na put...

0

Poznati voditelj pobedio je surovu bolest i vratio se na male ekrane, vedriji nego ikada.

foto: Aleksandar Jovanović
foto: Aleksandar Jovanović

Dejan Pantelić otvorio je dušu te otkrio javnosti da je tokom strašne životne borbe razmišljao samo o porodici.

U tim trenucima čovek samo razmišlja o svojoj porodici, o svojoj maloj deci koje nisam izveo na put. Razmišljao sam o mom Vukašinu, i upravo dok ovo govorim gledam njegovu i Laninu fotografiju koja se nalazi na mom radnom stolu. Prosto nisam naučio Vukašina da igra fudbal i košarku, Lanu nisam odveo pred oltar kod njenog budućeg supruga, iako je mala, to mi je bilo u podsvesti kao neka obaveza.

 

S druge strane, nisam smeo sebi da dozvolim da se predam jer prosto ne smem da budem sebičan da svojoj supruzi ostavim toliki teret i da se ona brine i žrtvuje za porodicu, a to radi i ovako i onako. To su bile neke stvari koje su mi bile u glavi dok sam prolazio kroz te neprijatne životne izazove", otkrio je voditelj.

foto: Aleksandar Jovanović

Dejanu je porodica uvek bila na prvom mestu, kao i način na koji vaspitava decu, te je tako rekao da nema loše dece, već loših roditelja.

Moja deca nisu nikada bila žrtva vršnjačkog nasilja, ali sam odreagovao na vršnjačko nasilje zbog slučaja koja se desio sa devojčicom u Aranđelovcu koja je dobijala batine od svojih drugarica dok su to ostali drugovi gledali i nemo posmatrali. Ne postoje loša deca nego loši roditelji, koji ne vode računa o svojoj deci i zato se događaju takve stvari. Najveći moj neuspeh bi bio kada bih dozvolio da se moje dete tako jednog dana ponaša, a siguran sam da se to neće dogoditi", rekao je voditelj.

 

makonda-tracker