emotivna ispovest

Deki Pantelić o bolesti svoje dece: Možda je to bio okidač ovog mog problema

4
Porodica poznatog voditelja proteklih nekoliko godina prošla je kroz velika iskušenja.
foto: Aleksandar Jovanović
foto: Aleksandar Jovanović

Gostujući u emisiji "Tako stoje stvari" Dejan je progovorio o počecima svoje karijere, te o bolesti koja je njegov život pretvorila u pakao, ali mu i pružila novu životnu misiju

 

- Godine 2012. morao sam da izađem i studija i da napravim pauzu. Tada sam sa Cecom Danilović radio emisiju povodom Olimpijskih igara u Londonu. Nisam imao neke bolove, prosto sam osećao da nešto nije u redu. Imao sam problem ispod krajnika, a namerno neću da ga imenujem. On je krenuo da se širi i da mi gura jednu žlezdu. Lutao sam po lekarima. Ništa me nije bolelo. Rak u startu ne boli, ali verovatno kasnije boli. Krvna slika mi je bila fantastična, nisam bio pušač, nikad nisam pio. Na prvi pogled krajnik je bio zdrav. Tek kada su uradili radikalnu operaciju, videlo se da se on učaurio ispod krajnika - priča Deki kako je otkrio bolest.

 

Priča kakve nema ni na filmu: Deki Pantelić krenuo u Nemačku na lečenje, a doživeo sudbinski susret

 

Iako je od toga prošlo skoro pet godina, još uvek mu zasuze oči kada o tome govori.

 

- Na dobrom sam putu da sve ovo bude jedna ružna priča koja ostaje iza mene, ali koja je mene i porodicu bogami pregazila kao brzi voz. Srećem ljude koji su imali isti problem kao ja. Malo mi je neprijatno o tome da govorim, žao mi je ljudi, imam neku knedlu u grlu, jako sam emotivan. U početku mi je to smetalo jer me je to vraćalo na neke moje probleme, međutim kasnije sam shvatio da je to moja misija i da ja moram da pomognem tim ljudima, da ih usmerim levo ili desno, da odigraju pravu kombinaciju, da se posle ne bi desio katastrofalan ishod. Sad sam komuniciram sa njih dvoje-troje koji pokušavaju da nađu put do izlečenja. Ne stavljam sebe na pijedestal, to je prosto moja misija, želim ljudima da pomognem i da ih posavetujem - priča voditelj.

 

( Izvor: Tako stoje stvari (RTS),Blic )
makonda-tracker