emotivna ispovest

Deki Pantelić: Najteže mi je padalo razmišljanje o tome kako možda neću dočekati da odvedem ćerku pred oltar (FOTO)

0
Harizmatični voditelj Dejan Pantelić (46), poznat po svom vedrom duhu ali ispecifičnom načinu vođenja kvizova, iznenadio je javnost odlukom da s Radio-televizije Srbije pređe na TV Prva. Iako to od njega zahteva mnogo veće angažovanje i odsustvo, on ističe da, kao i uvek, ima veliku podršku supruge Mione (38), koja mu je bila najveći oslonac i kada se pre pet godina uhvatio u koštac s teškim oboljenjem krajnika.
foto: Aleksandar Krstović, Nebojša Babić
foto: Aleksandar Krstović, Nebojša Babić

Veliku snagu daju mu i njegovo dvoje mališana, ćerka Lana (10) i sin Vukašin (8), koji se kao pravi vojnici već šest godina bore s dijabetesom. Dok privatno ide mirnim putem porodične harmonije, Dejan smatra da je konačno došlo vreme da promeni poslovno okruženje koje ga se zasitilo i ovog puta sasvim je spreman da se pokaže u potpuno drugačijem svetlu.

 

U čemu najviše uživate?

 

- Obožavam da uređujem travnatu površinu i uvek se trudim da dvorište bude sređeno. Na taj način punim baterije i nikom ne dozvoljavam da mi pomaže. Imam i nekoliko stabala voća o kojim se brinem i redovno ih orezujem.

 

Deki Pantelić o bolesti svoje dece: Možda je to bio okidač ovog mog problema

 

Vodite li računa o ishrani?

 

- Volim sve da probam i zaista sve jedem, ali u umerenim količinama. Ne pridržavam se nikakvog određenog načina ishrane, samo slušam svoj organizam, pratim ga i pokušavam da ga zadovoljim.

 

Pomažete li supruzi u kućnim poslovima?

 

- U poslednje vreme ne, jer sam stalno na putu. Ali kada imam vremena, rado spremim klopu, operem prozore, posuđe ili usisam. Nemam problem s tim i ne delim kućne poslove na muške i ženske.

 

Osim u vikendici, na koji još način provodite vreme s najmilijima?

 

- Najčešće je to neki sport, bez obzira na to da li smo na planini, moru ili reci, s loptom ili bez nje, svejedno je. I ponosan sam što moja supruga i deca uživaju u tome. Moj sin ima skoro devet godina i već odlično igra fudbal, fantastično skija, dok ćerka ide u školu košarke Marine Maljković.

 

Postoji li neko ograničenje u fizičkoj aktivnosti, s obzirom na bolest koju ste pobedili?

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker