Jednom za svagda

Smehom otklonili svaku sumnju: Svi detalji odnosa Anastasije Ražnatović i Stefana Živojinovića (FOTO)

0

Nakon mnogobrojnih spekulacija, Anastasija Ražnatović otkrila je šta se zaista desilo između nje i Stefana Živojinovića. 

foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić
foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić

Anastasija Ražnatović se nedavno poavila u brizanskom izdanju magazina Vog. Iako tvrdi da je izuzetno zadovoljna svojim emotivnim statusom, mlada Anastasija kaže da je još uvek rano da planira nešto na emotivnom polju, kao i se sada posvetila samo svojoj karijeri.

 

 

Anastasija priznaje da je odluka da svoj život drži dalje od javnosti definitivno jedna od najboljih koju je donela, te svog emotivnog partnera neće dugo predstaviti javnosti.

 

Ipak, ova mlada zvezda ipak je rešila da otkrije nekoliko pojedinosti.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

foto: Damir Dervišagić

Anastasija Ražnatović priznala je da razmišlja o tome da se iseli iz porodične kuće.

Naravno, u nekom momentu do toga mora da dođe. Ne bih volela da ceo život živim sa mamom. Imaću i ja svoj život odvojeno, kao i svi što se u jednom momentu odvoje od kuće i žive sa nekim sebi bliskim ljudima, partnerom...", rekla je Anastasija za Puls.

 

Ipak, Anastasija priznaje da joj ova odluka neće lako pasti pošto je čitav život provela u velikoj kući, okružena članovima porodice, među kojima se nalazila i tetka Lidija koja je nedavno napustila dom svoje sestre.

 

 

Kako je ovaj događaj izazvao veliku pažnju u medijima, Anastasija je rešila da ga prokomentariše i priznala da joj tetka veoma nedostaje.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Damir Dervišagić

 

Od kako znam za sebe, od kako sam se rodila, tetka je sa nama bila kao druga majka, ali dobro je da će živeti blizu nas i da će nas posećivati često.", rekla je Anastasija.

 

Već mesecima se spekuliše o potencijalnoj romansi između ćerke Svetlane Ražnatović i sina Lepe Brene, a Anastasija je rešila da stane glasinama jednom za sva vremena.

 

Mi smo se smejali kada smo čitali te novinarske insinuacije da nešto više postoji između nas. Mi smo prvenstveno prijatelji, drugari, među nama nema ništa više. Veoma ga poštujem, mislim da je veoma fin i da je blistava karijera tek pred njim."

 

makonda-tracker