više ne ćuti

Rada Manojlović konačno uzvraća udarac: Smarate više s mojim nosem, vi ste dokaz da sam uspela u životu!

1

Jedna od najatraktivnijih pevačica na našoj sceni često je tema negativnih komentara na društvenim mrežama, ali nakon što je jedan njen snimak izazvao mnoštvo kritika ona je odlučila da ne ćuti.

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Radmila Rada Manojlović privlači mnogo pažnje na svakom. Lepa pevačica je neko na koga malo ostaje ravnodušan, ali nisu joj svi blago nakloni, pa se tako čak i među njenim pratiocima na društvenim mrežama mogu naći oni koji imaju štošta da joj zamere.

 

Tako su neki od njih, kada je pevačica pre tri dana podelila jedan svoj snimak na Instagramu, našli za shodno da komentarišu dopada li im se ili ne oblik Radinog nosa. Pevačica je odlučila da odgovori na ove komentare, nakon što je godinama ćutala na svaku kritiku.

 

- Za sve hejtere – smarate više sa mojim nosem. Prevaziđite ga već jednom, prebolite, pomirite se sa tim, sa njim… Ako vam je moj nos najveći problem u životu, onda vam stvarno zavidim. Logično je da vam je život savršen, pa ne preostaje ništa drugo sem da komentarišete nečije krive noge, male grudi ili kriv nos. A realno, šta biste drugo i radili, kad vam sve ostalo, očigledno, funkcioniše savršeno - napisala je pevačica.

 

Logično je da morate nečim ispuniti tako savršen život, zar ne? Razumem vas, sve ste postigli, ostvarili, obezbedili, nemate više potrebe da radite, pa morate nečim da ubijete dosadu. Tako da kažem, stvarno vam zavidim. Šalu na stranu (mada u svakoj šali pola istine), čak vas i volim takve kakvi ste, verujte, bilo bi dosadno bez vas, tako da - samo nastavite, vi ste mi dokaz da sam uspela u životu - zaključila je ona.

 

 

makonda-tracker