BLISTA

Rada Manojlović u novu godinu ulazi još srećnija i zadovoljnija: Moja ljubav sa Harisom je čvrsta (FOTO)

0

Rada Manojlović iza sebe je ostavila još jednu uspešnu godinu

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

 

Pevačica, koja će u sledeću godinu ući radno u Švedskoj, gde će nastupati s dečkom, proteklih 12 meseci vredno je radila i gde god da je nastupala, punila je klubove. Kupila je nov automobil i kao šlag na tortu mesec dana pred kraj 2017. objavila je dva hita - „Pola dva“ i „Dva promila“.

Ovo je zaista bila jedna od najboljih godina u mom životu. Imala sam mnogo posla. Obišla sam pola sveta. Publika je uživali su u mojim pesmama i nadam se da će tako biti i u narednoj godini - optimistična je Manojlovićka.

 

Fotografiju koju bi mnogi obrisali ona je sa svima podelila: Rada se prisetila kako je izgledala na početku karijere (FOTO)

 

I u ljubavi su joj, kako kaže, cvetale ruže. Ona i njen devet godina mlađi dečko Haris Berković uspeli su da učvrste ljubav.

Bilo je turbulentnih trenutaka, ali smo ih uspešno savladali. Sve smo podredili nama i našoj vezi. Pre nego što sam počela da se zabavljam s Harisom, bila sam sebična. Nije me interesovalo da li imamo nešto za jelo kod kuće. Sada mi je, čim se probudim, prvo na pameti da li je on gladan i šta mu se jede. O njemu brinem više nego o sebi. Ali i on se isto tako ponaša prema meni - priča Rada.

Pevačica, koja je pre Berkovića pet godina bila u vezi s Milanom Stankovićem i tri s Momirom Gajićem, kaže da je tek uz kolegu iz Bosne shvatila šta je prava ljubav.

 

Rada Manojlović u emotivnoj ispovesti otkriva: Majka mi je umrla na rukama

 

Te veze su bile lepe, ali Lepa Brena mi je rekla da me nijedan od njih dvojice nije voleo onako kako sam ja to očekivala i poslednje dve godine se potpuno slažem s njom. Konačno imam muškarca koji me voli onako kako ja to želim odnosu i što su oni veoma uspešni - kaže Rada.

foto: Vladimir Šporčić

Pevačica će odlazeću godinu pamtiti i po tome što je uspela da reši sve zdravstvene probleme.

Zdravlje svima treba da bude na prvom mestu. Meni je imunitet bio narušen. U novoj godini sebi želim kvalitetan san - kroz osmeh završava Rada.

 

makonda-tracker