osamnaest godina od smrti muža

Dirljiva ispovest Svetlane Cece Ražnatović: Moja deca su na pravdi Boga ostala bez jednog roditelja (FOTO)

1

Vedro raspoloženje s kojim je zakoračila u novu godinu folk zvezdi narušava seta jer se bliži 15. januar i godišnjica otkako je ostala bez supruga Željka Ražnatovića Arkana, koju uvek na simboličan način obeleži s naslednicima Anastasijom i Veljkom


 

foto: Petar Đorđević

Ja sam ipak Arkanova udovica i moram da se ponašam u skladu s tim. Provela sam trideset dana u samici bez prava na kantinu, na posete, na svog advokata. Bilo mi je toliko grozno da to nikome ne bih poželela. Najviše sam se plašila za svoju decu i non-stop mislila na Veljka i Anastasiju. Želela sam samo da sam s njima. Ali i zatvor je za ljude. Ne bih volela da ispadne kako kukam nad svojom sudbinom, ali morala sam da se suočim s njom. Preživela sam i tu torturu i izašla podignute glave", poručuje pevačica.


Jedina želja koju je Ceca imala posle smrti supruga, ali i svih teških situacija kroz koje je prošla, jeste da svoje naslednike kao samohrana majka izvede na pravi put.

 

foto: Zorana Jevtić

Od malih nogu sam ih odgajala tako da, pre svega, budu dobri ljudi, da poštuju tradicionalne vrednosti, da neguju prijateljstva, prepoznaju ljude koji ih okružuju. Govorila sam im da će doživeti razočaranja, da će biti ljudi koji će želeti da se druže s njima zbog interesa... I posle svega, na oboje sam izuzetno ponosna. Anastasija je izrasla u divnu, prelepu i odgovornu devojku koja tačno zna šta želi u životu. Veljko je, s druge strane, završio fakultet, bavi se sportom i u svakom smislu prava je slika svog oca. Pretenduje na titulu "brilijantske papuče" i dobro mu ide. Takav je bio i Željko, pažljiv, džentlmen, osećajan, dobar prema ženskom rodu. Drago mi je što Veljko ide njegovim putem, pogotovo zato što je odrastao okružen ženama. Moj muž se, na moju radost, ponašao tako da se žena pored njega oseti kao princeza, i njegov sin je to nasledio, zato ga žene i vole", završava Ceca.

Najčitaniji nedlejnik o poznatima Glossy, svake srede besplatno uz Kurir.

foto: Promo

 

makonda-tracker