osamnaest godina od smrti muža

Dirljiva ispovest Svetlane Cece Ražnatović: Moja deca su na pravdi Boga ostala bez jednog roditelja (FOTO)

1

Vedro raspoloženje s kojim je zakoračila u novu godinu folk zvezdi narušava seta jer se bliži 15. januar i godišnjica otkako je ostala bez supruga Željka Ražnatovića Arkana, koju uvek na simboličan način obeleži s naslednicima Anastasijom i Veljkom

foto: Damir Dervišagić

 

Udala sam se iz prevelike ljubavi i iz nje rodila dvoje dece. Oni su centar mog sveta. Moje biće. Sve ono što volim. Ne postoji ništa što za njih ne bih učinila, a znam da bi isto to i Željko sada rekao. Ne kažem da sam, od tragičnog prekida tog braka, sve vreme bila sama. Bilo je veza i vezica, ali nisam razmišljala o tome da se neka od njih završi brakom. To mi nikada nije padalo na pamet.

 

Bila sam mažena i pažena u braku i zaista sam živela kao princeza na zrnu graška. Sa ogromnim uživanjem pričam o Željku i o našem odnosu jer je to zaista bila ljubav. Prava ljubav koja se samo jednom u životu dogodi. Iako sam kasnije zbog svog izbora imala velikih problema, smatram da dostojanstveno nosim svoj teret. Sve je to život. Od trenutka kada sam upoznala Željka, on je bio centar mog sveta i tako će biti zauvek", priznaje Ceca i dodaje da je tokom prethodnih osamnaest godina bilo teških trenutaka, ali i situacija iz kojih je mislila da neće moći da izađe kao pobednik.

 

Ipak, uspela je.

Proživela sam strašne situacije i velike traume koje su na mene ostavile posledice i sa kojima mi se činilo da neću moći da se izborim. Ne nosim ja samo teret svoje slave na leđima ."

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

makonda-tracker