osamnaest godina od smrti muža

Dirljiva ispovest Svetlane Cece Ražnatović: Moja deca su na pravdi Boga ostala bez jednog roditelja (FOTO)

1

Vedro raspoloženje s kojim je zakoračila u novu godinu folk zvezdi narušava seta jer se bliži 15. januar i godišnjica otkako je ostala bez supruga Željka Ražnatovića Arkana, koju uvek na simboličan način obeleži s naslednicima Anastasijom i Veljkom

foto: Arhiva

O Željku sam svašta čula i čitala pre nego što sam ga upoznala. Između ostalog, i to da je toliko opasan da, ne daj bože, ako ga pogledaš na način koji mu se ne dopadne, on te prvo polomi, pa tek onda priča s tobom. A ja u svom životu hrabrije stvorenje nisam srela. To je ona luda odvažnost koja prelazi u egzibicionizam. Taj čovek je sve smeo! Kako žena da ne umre za njim?! Ali ne samo to. On je bio izuzetno inteligentan. Perfektno je govorio pet jezika, pročitao svu svetsku književnost. Bio je ludo hrabar i povrh svega neviđeno nežan. To potpisuje žena koja je s njim pet godina delila i dobro i zlo. U kući je bio prava beba.

 

 

Pre Željka uopšte nisam imala kontakt sa svetom mangupa. Prvi za koga su govorili da je opasan momak u stvari je bio Željko. Ostale sam upoznala preko njega. Do tada sam se družila isključivo sa kolegama sa estrade", nastavlja Ceca, koja posle suprugove smrti retko priča o svom emotivnom životu jer, kako kaže, za to ima dobar razlog.

 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

makonda-tracker