osamnaest godina od smrti muža

Dirljiva ispovest Svetlane Cece Ražnatović: Moja deca su na pravdi Boga ostala bez jednog roditelja (FOTO)

1

Vedro raspoloženje s kojim je zakoračila u novu godinu folk zvezdi narušava seta jer se bliži 15. januar i godišnjica otkako je ostala bez supruga Željka Ražnatovića Arkana, koju uvek na simboličan način obeleži s naslednicima Anastasijom i Veljkom

foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Foto: Petar Đorđević, Zorana Jevtić

S pesmom i publikom, onako kako je za svakog pevača najlepše, muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović dočekala je 2018. godinu. U večeri kada se opraštamo sa starim uspomenama i okrećemo novi list, pevačica je svoju novogodišnju želju zamislila pred svojim obožavaocima u Banjaluci. Potom se okrenula porodici i onim uživanjima s najmilijima koja nosi naš najradosniji praznik.

 

 

Badnje veče je provela u Hramu Svetog Save sa sestrom Lidijom, zetom Predragom Ocokoljićem i njihovom decom Ilijom, Petrom, Helenom i Viktorom. Ne svojom voljom, Ceci je ipak vedro raspoloženje obavijeno velom sete jer se 15. januara navršava osamnaest godina od pogibije njenog supruga Željka Ražnatovića Arkana. Imala je samo 22 godine kada se udala za komandanta Srpske dobrovoljačke garde, a iz njihove velike ljubavi rodili su se njihovi naslednici Veljko i Anastasija. Zajedno sa svojom majkom, i njih dvoje danas čuvaju sećanje na oca.

Svake godine je sve teže i teže. Naročito kada dođe januar, a potom Željkov rođendan, pa naša godišnjica braka. Datume ne možeš da zaboraviš. Ta bol, stres i patnja nikada ne mogu da prođu. Moja deca su na pravdi boga ostala bez jednog roditelja. Zapravo, nepravedno im je oduzet. Veljko živi od sećanja na njega, a Anastasija čak ni od toga. Godinama sam im pričala o njihovom tati, za koje je on veliki heroj", počinje Ceca, kojoj priča o suprugu pomaže da sačuva sećanje na njega.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker