potresno

Moj suprug je iščileo, a ja sam osetila preveliku tugu: Život naše poznate glumice nosi bol, nemaštinu i mnoštvo gubitaka (FOTO)

0

Lepa glumica koju svi pamte po ulogama koje su izazivale salve smeha, otkrila je da njena životna priča nimalo nije komična i da je teško nalazila razloga za osmeh. 

 

foto: Nebojša Mandić

Nisam mogla da igram, zatražila sam penziju. Posao komičara je da daruje radost ljudima, a ja nisam više imala radosti. Penzija - sedam hiljada dinara. Bili smo gladni. Mislila sam da sam zbog toga potpuno izgubila memoriju. Jedna milosrdna šefica u samousluzi u blizini kuće godinama nam je hranu davala na kredit, volela je Živkove filmove. Još je bio živ. Sećam se da sam jednom dobila neki novac, i mogla da biram da li da odem na pijacu ili njoj vratim deo duga. Odem, ipak, na pijacu. Iz kese mi je virio mladi luk i ja sam kružila po celom kvartu da me ona ne bi videla. Ispričam Živku, a on mi kaže: Odigraj to na sceni. I to je život", ispričala je pre pet godina za "Novosti".

 

Ona je toliko volela scenu da nikada nije želela da ode u penziju. Međutim za kratko vreme je izgubila muža i oba roditelja i tada nije mogla da gleda kako se ljudi smeju.

 

Godine 2006, "Press" je pisao da ju je sin zlostvljao

 

Posle smrti supruga, plodnog crnogorskog reditelja Živka Nikolića, Vesna živi strašnim životom i neprestano vodi bitku sa sinom koji je više puta verbalno, pa čak i fizički maltretirao", rekao je tada sagovornik ovog lista.

 

Međutim, Vesna o tome nikada nije želela da govori iako su se pojavljivale priče da je pobegla u prihvatilište.

 

 

makonda-tracker