žrtva nasilja i ucene

Glumica nakon 28 godina ćutanja u potresnoj ispovesti otkrila: Tukao me je i bacao na pod, a potom platio da ne pričam o incidentu!

0

Glumica Kejtlin O'Henej pretrpela ono što su verovatno i mnoge njene koleginice, ali ona je smogla snage da o tome govori. Bila je žrtva svog kolege, a zbog ugovora je morala da ćuti skoro 28 godina.

foto: screenshot
foto: screenshot

 

 

 

Sve se desilo kada se Kejtlin prijavila za ulogu Pamele Kurson, devojke Džima Morisona u filmu "The Doors" Olivera Stouna. Za ulogu Džima je već bio odabran Val Kilmer.

 

- Iako to nije bilo u scenariju, Kilmer me je odmah udario po licu i pala sam na pod. Kada sam ustala, uhvatio me je za ramena i tresao me, pa me opet bacio na pod. Reditelj je samo stajao sa strane i smejao se - ispričala je Kejtlin koja je ovim otkrićem prekršila ugovor o tajnosti koji je tada, 1989. godine potpisala sa Stounom i Kilmerom.

 

Porodično nasilje, razvodi, (ne)očekivan nervni slom... 10 skandala kojima su poznati 2016. učinili najburnijom holivudskom godinom do sad

 

Incident je posle mesec dana prijavila policiji, a na kraju su njih dvojica probali da joj novcem zapuše usta i platili joj 240 hiljada dolara u zamenu za ćutnju.

 

- Žao mi je što sam se nagodila. Bila sam prestrašena. Da mi se tako nešto dogodilo danas, nikada ne bih taj ugovor potpisala - rekla je ona.

 

Posle toga se povukla iz javnosti, a umesto nje ulogu je dobila Meg Rajan.

 

makonda-tracker