pronašla je bolje mesto

Ne bih mogla da se vratim i da živim u Srbiji: Jelena bin Drai ispričala zašto ne može da se vrati tamo gde su joj koreni (FOTO)

4

Nakon dve pune godine, nekadašnja najlepša žena Srbije, vratila se na kratko u svoju domovinu... 

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) on

- Ne bih mogla da se vratim u Srbiju. Od 2001. godine sam u Dubaiju i to je moj dom. Odakle je moj suprug, moja deca. Nikada neću zaboraviti odakle sam krenula, a to je iz Žablja, iz Srbije. Ne bih mogla da se vratim i da živim u Srbiji. Kada bih se vratila, sigurno bih se ponovo uklopila, ali Dubai je mesto gde planiram da živim celog života - kaže Jelena bin Drai za „Blic“.

Fanovi su već bili veoma zabrinuti: Jelena bin Drai sve iznenadila novom odlukom

 

 

 

- Roditelji dolaze kod mene dva do tri puta godišnje. Ono što mi iz Srbije fali jesu uspomene koje su vezane za moje detinjstvo. Kada to kažem, mislim na način na koji sam odrastala i gde god da sam, to bi mi isto falilo. Nedostaje mi detinjstvo, ali to ne mogu da vratim. Kada posetim Srbiju, volim da odem na ta mesta gde sam bila često tokom odrastanja, gde sam se igrala. Baš sam sa mamom pričala da nikako ne pokušavam da moj sadašnji sistem života implementiram u kući u Žablju, niti pokušavam nešto da promenim.

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) on

-Jednostavno kada dođem u Žabalj, i dalje volim da jedem iz mog malog plehanog tanjira iz kog sam jela kao dete i volim da na mušemi sečem slaninu i jedem. To je Srbija kojoj se vraćam svaki put. Koliko god da živim u gradu koji je najluksuzniji, najposećeniji što se tiče turista, meni su Srbija i moj Žabalj i Vojvodina uvek u srcu - kaže sa ponosom Jelena bin Drai.

 

makonda-tracker