pronašla je bolje mesto

Ne bih mogla da se vratim i da živim u Srbiji: Jelena bin Drai ispričala zašto ne može da se vrati tamo gde su joj koreni (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Olja

21-02-2018 23:21h
E sad nije valjda da jedes slaninicu ?! To je izbaceno sa menija muslimana koliko znam?! Inace je Jelena jedna prelepa i otmena mlada zena !

ma ajde

22-02-2018 05:35h
E lepotice moja kada bi ti suprug bankrotirao itekako bi ti doletela kuci brzinom zvuka

pera trta

16-02-2022 12:20h
@ma ajde
ne bi ni tada, deca ostaju kod oca...takav je šerijat i tu se Jelena ne pita ništa...kao što se ništa ne pita ni neki pokojnik...

Jasna

13-05-2018 21:44h
Postujem Jelenu kao jako lepu i uspesnu zene.Ali nikada ne bi mogla da se udam za muslimana.Uz postovanje svake vere I nacije.Ne bih mogla da dam deci muslimanska imena I odreknem se svoje vere I korena.Ne bih mogla...Razumem I ljubav...Ali zasto se bar jedno dete , od njih Troje ne zove Milos, Milica???Ne osudjujem nikoga Ali samo se glasno pitam...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: