iskrena ispovest

Jelena Jevremović: Teško sam podnela hapšenje muža, razvodim se!

11

Pevačica otkriva da se razočarala u muža Predraga, koji je optužen za prodaju narkotika i oružja, i da je taj udarac ubio njenu ljubav prema njemu, zbog čega je rešila da se razvede

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Ćerka pokojnog pevača Miodraga Mikija Jevremovića Jelena Jevremović Nedeljković poslednjih sedam meseci prolazi kroz životnu dramu zbog hapšenja supruga Predraga Nedeljkovića. Njega je policija privela 1. juna zbog posedovanja velike količine narkotika i oružja i on u zatvoru čeka suđenje.

 

Pravila sam ja razne gluposti, bila sam devojka koja je uvek živela na ivici: Jelena Jevremović o najtežim trenucima (FOTO)
 

Pevačica, koja je nedavno objavila autobiografiju "Jedanaest dana", u kojoj opisuje veliku ljubav s mužem zbog koga je napustila karijeru, nakon njegovog hapšenja podnela je zahtev za razvod devetogodišnjeg braka.
Jevremovićeva je prvi put otvorila dušu i u razgovoru za Glossy ispričala kroz kakvu golgotu prolazi.

foto: privatna arhiva


- Kad je knjiga "Jedanaest dana" nastajala, u braku s Peđom se činilo da sve savršeno funkcioniše. Pisala sam našu priču bez srama, bez predrasuda.  Zapravo, taj rukopis je trebalo da bude podsetnik na tu neobičnu, nesvakidašnju, ludu ljubav koja se dogodila u tih jedanaest dana, bez ideje da ikad bude objavljena. Promeni mog mišljenja o objavljivanju knjige kumovala je moja prijateljica Jelena Bačić Alimpić. Nedugo, dolazi do čitavog preokreta u mom životu. Tata Miki doživljava moždani udar, pada u komu i umire. Ceo svet mi se u danu srušio, samo su me suprug i deca činili živom. Stravično sam patila, ali vremenom sam nastavila sa životom jer drugačije ne bi bilo ispravno. Na knjizi sam nastavila da radim, između ostalog, zato što sam tati obećala da neću posustati i da ću ostati dosledna - priča Jelena u suzama i nastavlja:

 

Nikada me direktno nije ni pitao: Jelena Jevremović pokojnom tati Mikiju jednu stvar nikada nije rekla
 

- Nije prošlo nekoliko meseci, sećam se tog 1. juna. Peđa se nije pojavio na ručku i nije se javljao na telefon. Uplašila sam se da se dogodilo nešto strašno. Te noći sam saznala da je uhapšen. Čista srca, iz ove perspektive mogu sa sigurnošću da tvrdim da mi je informacija o tatinoj smrti lakše pala od te da mi je suprug u pritvoru. Ne mogu rečima da opišem taj osećaj. Strah, neznanje, strepnja, bol, nemoć. Ali najviše je dominirao strah, iako sam oduvek važila za neustrašivu osobu. Posmatrala sam sinove koji su spokojno spavali u svojim krevetima i plačući se pitala šta da im kažem. Nikad se nisam uplašila kao tada. Gubitak muža je bio početak moje borbe sa svetom bez njega, jer mi je svih prethodnih godina bio oslonac, vođa, kompas. Osećala sam se izgubljeno. Bila sam devojka koja je svojevoljno odlučila da muškarcu prepusti ulogu vođe u vezi, a kasnije i u braku, u kojem smo dobili dva divna sina. Pogrešila sam što sam mu dala toliku slobodu da povlači poteze koje je sam zamislio. Kažem, bio je autoritativan muškarac koji je uspeo da ukroti divlju, energičnu, buntovnu devojku. Takav neko mi je bio potreban - kaže pevačica.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker