Iskrena ispovest

Nikada me direktno nije ni pitao: Jelena Jevremović pokojnom tati Mikiju jednu stvar nikada nije rekla

0
Ćerka preminulog pevača Mikija Jevremovića, Jelena Jevremović, otkrila je da postoji nešto što nikada nije rekla svom voljenom ocu.
foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Naime, Jelena Jevremović se pre nekoliko godina bavila pevanjem, baš kao i njen otac, piše Kurir. Jelena smatra da su pevači više dali drugima nego svojoj deci, zbog čega je i prestala da se bavi muzikom, a upravo to nikada nije rekla svom ocu.

To je jedan od razloga zbog kojeg sam ja prestala da se bavim muzikom. To tati nikada nisam rekla jer me direktno nije ni pitao.

 

Ja kada sam se ostvarila kao roditelj shvatila sam koliko su meni roditelji falili pogotovo tata, dešavalo se da ga po šest meseci ne vidim... da je bio na tim turnejama u Rusiji, Belorusiji, Americi, Novi Zelnad...

 

Dešavalo se da ne znamo ni na kom je kontinentu..." kaže Jelena.

Jelena Jevremović teško podnela Mikijev 40-dnevni pomen: Kažu da danas duša odlazi gore, da nas napušta...

 

Iako se na bavi muzikom planira da uskoro objavi svoju autobiografiju na nagovor supruga.

 

foto: Luka Šarac

Ona je veoma autentična i zanimljiva i uopšte kako sam se povukla, zašto... kako ljubav može da utiče na čoveka. Jedno potpuno blesavo stvorenje, oštećenu dušu, koja nje odavala takav utisak.

 

Među hiljadama ljudi koje sam znala pojavila se jedna osoba čije je postojanje bilo dovoljno da promenim ceo svoj život i pogled na život", rekla je Jelena u emisiji Exkluziv na televiziji Prva.

makonda-tracker