NESUGLASICE

Oprostila bih prevaru: Rada Manojlović od ljubavi prema Harisu spremna na sve (FOTO)

0

Rada Manojlović nikad nije bila srećnija!

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

I dalje je jedna od najtraženijih pevačica, a i ljubav joj cveta sa kolegom Harisom Berkovićem!

 

Rada Manojlović nesvakidašnjim stajlingom izazvala oprečne reakcije: Pripijeni pink kombinezon sa dubokim izrezima mnogi su nazvali modnom katastrofom - šta vi kažete?

 

Iako mediji stalno pišu o njihovim svađama i ljubomornim scenama, folk zvezda bez dlake na jeziku otkriva šta se stvarno dešava.

 

Priča se da se stalno svađaš sa Harisom, šta je razlog neslaganja?

Nisam neko ko demantuje medije i novinske naslove, sem ako me neki baš mnogo ne povredi. U ovom slučaju, mislim da smo Haris i ja zanimljivi kao par, a još su zanimljivije neke naše koleginice koje su pokušavale da nam se umešaju u vezu! Razlika u godinama je takođe zanimljiva medijima, plus naše porodice i mislim da je nekako to sve zajedno interesantno. A istina je sasvim drugačija, mi zapravo savršeno funkcionišemo, nemamo nikakvih nesuglasica i pravo da ti kažem, jedva čekam da se posvađamo, čisto da malo razbijemo monotoniju. Naše najveće svađe su uglavnom oko toga šta ćemo da jedemo!"

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

foto: Dragana Udovičić

On je izjavio da prava žena mora da bude dobra u krevetu i u kuhinji, ali da mora da bude i inteligentna. To znači da ti sve to ispunjavaš?

"I više od toga, ha-ha! Da budem iskrena, kuhinja mi je najslabija strana, iako sve znam da spremim u teoriji, u praksi često nemam vremena, pa nam je u tom slučaju kućna dostava najbolji prijatelj. Slažem se sa njim i stojim iza toga da je za duge veze muškarcima najvažnija ženina inteligencija. Naravno, i sve drugo treba da funkcioniše kako treba, ali valjda je ženi važno da muškarac ima sa njom šta da priča i da mu bude zanimljiva, kao i da je sposobna da donosi odluke. Valjda nijedna žena ne želi da je njen muškarac posmatra kao neku gusku koja je dobra u krevetu i pri tom dobro kuva, a kad progovori, ne dao ti Bog! Takve veze brzo pucaju."

 

Rada Manojlović otvoreno poručila Luni Đogani: Postoje devojke koje ne balave za zauzetim muškarcima!

 

 

Jel tačno da si mnogo ljubomorna u vezi?

"Jesam malo, taman koliko treba, ali sigurno ne tako kako se priča i kako možda ljudi misle. Nekad se namerno pravim da jesam, čisto da bi emisija bila zanimljivija, jer kažem ti, ako bih se ponašala onako kakva zapravo jesam, samouverena i sigurna u sebe, verujem da bi ti intervjui bili dosadni, tako da nekad namerno bacim žišku. Sa druge strane, zar niko nije primetio da se ja skoro uvek šalim na temu ljubomore, a da sam stvarno takva, Haris bi sa svoje 23 godinice pobegao glavom bez obzira! Šalu na stranu, žena treba da zna kada da zategne, a kad da olabavi."

Da li bi mu oprostila prevaru?

"Znaš kako, žene me osuđuju jer sam jednom rekla da bih oprostila prevaru, ali mislim da se one mnogo otperećuju. One samo treba da budu svesne da svi muškarci varaju, da oni to ne dozivljavaju kao mi, za njih je prevara fizička stvar, sport, trošenje kalorija, dokazivanje u čoporu ko je više žena imao i ko je uspešniji. Oni su ko deca, samo se nešto takmiče i nadmeću između sebe, tako da – Žene, ne opterećujte se, važno je da vas voli i da zna da ga vi volite i neće on nigde od vas!"

makonda-tracker