Dunja Ilić tuži kompaniju za koju se fotografisala Severina

3
Pevačica Dunja Ilić razmišlja da tuži kompaniju Elfs koja svoju modnu liniju promoviše pod sloganom Seks, smrt, pare, slava i moć sa Severinom kao zaštitnim licem, pošto je to naziv pevačicine numere i kolumne

Poznati brend ne krije da je inspirisan imenom pesme Dunje Ilić, pa su kontroverznoj mladoj pevačici izneli interesantnoj ponudi o kojoj ona još razmišlja.

- Telefon mi je u toku jučerašnjeg dana zvonio milion puta, svi su me zvali da bi me obavestili da je kompanija Elfs iskoristila naziv moje pesme Seks, smrt, pare, moć, slava za ime svoje nove modne kolekcije. Kako sam ja brendirala pomenuti naziv kroz svoju pesmu i kolumnu, a trenutno radim na još jednom projektu koji nosi isto ime, kontaktirala sam svoj advokatski tim u želji da ih tužim. No, kako je informacija o tužbi došla do njih, ne znam kojim putem, zvao me je menadžer brenda sa pričom da oni ni u jednom momentu ne kriju da su svoju novu liniju nazvali inspirisani mojom pesmom. Ljubazno su me pozvali da budem njihov gost na reviji u Zagrebu i izneli mi zanimljivu ponudu. Još se dvoumim oko svega – otkriva za Story.rs Dunja Ilić.

Danilo Mašojević

makonda-tracker