nekad i sad

Da li je se sećate: Ovako je Anastasija Ražnatović izgledala pre estetskih zahvata (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Ivana

05-12-2017 21:35h
Bila je slatka pre operacija,sada lici na vestacku tvorevinu,ni malo prirodnog na njoj nije ostalo...a tek devetnaest godina....zamislite je u cetrdeset I puci cete od smeha koliko nafrakana I plasticna bice.....no,odabrala je da lici na mamu sto posto,,to joj je cilj.

Maja

06-12-2017 00:12h
Bila je i onda i lepa i slatka i sada je.

stela

06-12-2017 08:35h
na majku

xyz

07-12-2017 16:56h
@stela
Plasticna na majku!

8

06-12-2017 12:54h
Upadljivo je lepsa sada nego pre izvesnog vremena ,cak su tako dobro uradjene da nisam ni primetila.Povodom glasanja bih rekla "ko uopste dovodi u pitanje prirodnu lepotu nad vestackom".Pitanje je da li estetska hirurgija uspeva da nedostatke potrebne za sou biznis veso ispravi? Meni se cini da da.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: