iskreno o porodici

Vesna Zmijanac otkriva: Moja majka nikada nije bila za ovo (FOTO)

1

Iako je svojoj ćerci Nikoliji pružila potpunu podršku, Vesna Zmijanac otkrila je da je i sama imala poteškoća na početku svoje karijere. 

foto: Dragan Kadić

 

Jedino sam dete u porodici, nemam ni brata ni sestru. Roditelji su mi živeli u Beču, od 13. godine do 18. sam provela u Beču. Tamo sam završila srednju školu, osnovnu sam završila u Kraljevu i već sam počela da radim. Počela sam da radim u birou u Beču, gde mi je majka radila, ona čak ima njihovo državljanstvo.", rekla je Vesna i otkrila da je njena želja naišla na majčin otpor: 

Vesna Zmijanac će ponovo biti BAKA? Nikolija otkrila planove za proširenje porodice (FOTO)

Moja majka nikada nije bila za ovo, stalno me je jurila, a ja sam bila ta koja je bežala. Imala je pored naše zgrade gde sam stanovala jedna mala kafana, stalno su dolazile nekada tadašnje zvezde. Kao klinka sam sa petnaest godina sedela za muzičkim stolom i listala njihove sveske prepisivala, učila, naravno sve ploče Šabana Šaulića sam imala.

Slušala njegove pesme i skidala trilere. Takođe Esme Redžepove, Safete Isovića i tako učila. A mama je stalno trčala za mnom i terala kući, tako da ona nije bila za taj poziv. Međutim ko će mene sprečiti da pevam", rekla je tada Vesna.

makonda-tracker