iskreno o porodici

Vesna Zmijanac otkriva: Moja majka nikada nije bila za ovo (FOTO)

1

Iako je svojoj ćerci Nikoliji pružila potpunu podršku, Vesna Zmijanac otkrila je da je i sama imala poteškoća na početku svoje karijere. 

foto: Petar Đorđević

Počela sam da pevam u restoranima, sve ono što danas pevam po velikim koncertima. Recimo, Ibarska magistrala i šta znam koja. Pričamo o kafani. Tek sam počinjala, bila sam mlada, ali starije kolege su mi govorile - "Ako naučiš Vesna dobro da pevaš 'Zajdi zajdi' koja je jedna od najtežih izvornih pesama, bićeš veliki pevač i zvezda". Naravno velika zveda ćeš postati isključivo ako budeš dobro pevala i naravno u kafani sam isključivo učila dobro da pevam, jer sam morala da znam svačije pesme dobro da pevam i tako sam došla do ovoga na čemu sam sada", oštro je tada rekla pevačica.

 

Nakon toliko godina Vesna Zmijanac je progovorila o teškim trenucima: Pre Nikolije imala sam dva spontana pobačaja (FOTO)

 

Novinari su joj postavljali škakljiva pitanja, a kada su je pitali da li put kafana krenula da bi mogla sebe da prehrani, ona je poručila:

 

To nisam nikada. Dete sam koje je na estradi počelo da peva iz obesti. Što se kaže. To nazivam obest, jer znate kako se kaže - ako ne znate gde ćete, idite u taksiste i pevačice. "

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker