sve što niste znali o njoj

Veličanstveni osećaj koji će dugo pamtiti: 10 omiljenih stavki u životu princeze Danice Karađorđević

0

NJ.K.V. Danica Karađorđević otkrila je nedavno omiljene stavke u svom životu...

foto: fond kraljevski dvor

# Roksanda Ilinčić

 

Roksanda Ilinčić diktira trendove na savremenoj svetskoj modnoj sceni i njen osobeni kreatorski izraz za mene je bio presudan prilikom izbora venčanice, a dizajn sam u potpunosti prepustila njenoj viziji. Haljina je isklesana poput skulpture, elegantna i moderna, sa elementima tradicije i savremenog koji perfektno objedinjuju prošlost i sadašnjost u pravom kontekstu kraljevskih venčanja. Kroz savršeni sklop prefinjenih materijala učinila je da venčanica odiše mojim senzibilitetom i karakterom.

 

Slatke reči sa tajne lokacije gde provode medeni mesec: Princ Filip i princeza Danica otkrili svoju viziju braka

 

# Moj Beograd

 

Obožavam Beograd. Mnogi divni trenuci i uspomene vezuju me za odlazak i povratak u njega. Volim ljude, mirise i ukuse grada u kojem sam se rodila.

 

# Cile

 

Dopadaju mi se Ciletove slike koje me vraćaju u detinjstvo. Miris terpentina, boje na njegovim slikama, njegov ekspresionizam i stvaralačku energiju. Njegov atelje je uvek bio posebno mesto za mene, i danas me u svakom pogledu inspiriše kako da hrabro i kreativno koračam kroz život.

 

# Smaragd

 

Volim svoj verenički prsten. Na njemu je smaragd, kamen boginje Venere, smatra se čuvarem ljubavi i simbolom nade. Venera je sinonim za Danicu i ta simbolika je učinila moj verenički prsten još značajnijim za mene.

 

# Pozitivan impuls

 

Volim što je naše kraljevsko venčanje skrenulo pažnju na Srbiju, što smo poslali pozitivnu poruku sa naših prostora u svet. Svetski mediji su sa velikom pažnjom propratili taj veličanstveni događaj.

 

makonda-tracker