POSLE 30 GODINA

SEĆAM SE JEDNOM MARTA DOLAZI, A JA SA TRI DEVOJKE: Mile Kitić iskreno o braku, prevarama i ljubomori

2

Popularni folker Mile Kitić upoznao je svoju izabranicu Martu Savić pre 30 godina i to na zajedničkom nastupu. Tada su prvi put sevnule varnice između njih dvoje, a par se vrlo brzo venčao.

 

A post shared by Marta Savic (@marta_savic_official) on

- I Marta i ja podržavamo taj vid ventila, i to može da održava brak. To je bolje nego imati neke paralelne veze, to ne valja i to ne podržavam, a ovo ostalo... Mislim, ja volim da budem uvek malo tu oko ribica - kroz smeh je Mile pokušao da objasni da uvek voli da bude u društvu lepih žena.

 

Inače, Mile često u javnosti priča o vezama sa drugim devojkama, pa je tako jednom prilikom izjavio da za jedno veče može da odvede i po deset devojaka u hotel.

 

Elena srećna u njegovom zagrljaju: Mile Kitić ne brine zbog veze svoje ćerke sa tamnoputim mladićem (FOTO)

 

- Mnoge od njih ne razmišljaju ni o čemu. To nije prirodno. Ja svako veče mogu da odvedem i deset lepih devojaka u hotel, a to je poražavajuće. One mene hoće jer sam pevač, a ne zbog para. Naravno da mi kao muškarcu u godinama to imponuje, ali nije normalno i nije realnost - izjavio je svojevremeno folker i objasnio kako Marta reaguje na mlade devojke oko njega.

 

U ovoj situaciji ne zanima ga novac: Rasta snima besplatno nove pesme mlađoj i atraktivnoj koleginici (FOTO)

 

- Marta me razume i podržava. Zna da je nikada ne bih ponizio, zapostavio ili ostavio zbog druge. Ona je na prvom mestu moj prijatelj i majka mog deteta. Ali i moj vetar u leđa. Kada su me pljuvali, bila mi je podrška. Brine o mojoj karijeri, da nema nje ne bih ovoliko trajao. Brine o mom imidžu.

 

On je tada prokomentarisao i to da li je nekada prevario suprugu.

 

- Bilo je tu svega i svačega. Nisam ja nikad imao vezu, ali svuda su oko mene lepe žene. Zezamo se. Sećam se jednom Marta dolazi, a ja sa tri devojke sedim, grlimo se, slikamo se... Glupo je da pričam da li sam je prevario ili nisam. Ali bilo je tu dobrih žena, zna i ona.

makonda-tracker