Pripreme za slavu

U porodici Novaka Đokovića ovih dana je velika gužva: Tara je još mala, ali Stefana su mama i tata upoznali sa svim običajima (FOTO)

0

Poznati teniser je ovih dana doputovao u Beograd sa porodicom. I dok malena Tara uživa pažnju baka i deka, Stefan, Jelena i Novak imaju drugačije planove. 

 


 

foto: Aleksandar Jovanović

Novaku su roditelji preneli ljubav prema veri, što on radi i kada su njegova deca u pitanju. Tara je još mala, ali Stefana je upoznao sa svim običajima. Novakova mama sprema kolač dok su u pripreme gozbe uključeni svi pomalo. Ove godine, posle dužeg vremena, porodica će biti na okupu jer su tu svi potomci Đokovića, uključujući i unučiće. Tara je, naravno, trenutno, u centru pažnje jer je prvi put u Beogradu, zbog čega su svi Novakovi i Jelenini prijatelji pohrlili da je vide.

U međuvremenu, Novak i Jelena će u Beogradu spojiti lepo i korisno, pa će pored uživanja sa porodicom i prijateljima održati i nekoliko poslovnih sastanaka. Đokovići se trude da unapred isplaniraju svaki trenutak proveden u Srbiji kako bi završili sve obaveze i uspeli da se vide sa prijatljima sa kojima nemaju tako često priliku da se druže.


Dijana Đoković u potresnoj ispovesti otkriva: Novak nije mogao da mi oprosti (FOTO)

Da se u domovini osećaju prijatno govori činjenica da su Đokovići odmah po dolasku u Beograd opušteno prošetali jednim tržnim centrom, gde su večerali u restoranu.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker