Pripreme za slavu

U porodici Novaka Đokovića ovih dana je velika gužva: Tara je još mala, ali Stefana su mama i tata upoznali sa svim običajima (FOTO)

0

Poznati teniser je ovih dana doputovao u Beograd sa porodicom. I dok malena Tara uživa pažnju baka i deka, Stefan, Jelena i Novak imaju drugačije planove. 

foto: Foto: Kurir
foto: Foto: Kurir

Najbolji srpski teniser Novak Đoković sa suprugom Jelenom i naslednicima Stefanom i Tarom doputovao je u Beograd kako bi proslavio krsnu slavu Aranđelovdan.

 

Prvi put u Srbiji sa malenom Tarom: Novak i Jelena Đoković tradicionalno spremaju slavu (FOTO)

 

On će sa porodicom i prijateljima u utorak proslaviti sveca poput pravog domaćina, a u pripreme je uključena cela porodica.

Novak je odavno isplanirao da nakon turneje po Americi, gde je učestvovao u nekoliko šou-programa i dobro zabavio tamošnju javnost, dođe sa porodicom u Beograd. Razlog je krsna slava Aranđelovdan koju Đokovići porodično slave. Novak će u utorak, kako to običaji nalažu, slavski kolač odneti u crkvu kako bi ga osveštao i tako sina Stefana uputio u slavske običaje. On je sada dovoljno veliki da razume sve što mu mama i tata objašnjavaju, a oni su mu već danima pričali kako izgleda odlazak u crkvu i šta se radi za slavu", kaže izvor blizak porodici Đoković i dodaje:

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

makonda-tracker