skupio hrabrost da progovori

Boris Novković prvi put javno o najbolnijoj temi: Da li iko zna da već osam godina odgajam sina sa posebnim potrebama?

0

Izrevoltiran medijskim napisima o njegovom privatnom životu i razvodu, pevač Boris Novković rešio je da javno progovori i iznese istinu koju mnogi do sada nisu znali.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Naime, zbog spekulacija da je našao novu devojku, nakon nedavnog razvoda od Ines Katić, pevač Boris Novković oglasio na društvenim mrežama.

 

Treći razvod Borisa Novkovića: Verovaću u pravu ljubav zauvek

 

On je tom prilikom put u javnosti otvorio dušu i progovorio o najbolnoj temi koja se tiče njegovog privatnog života.

 

- I još nesto znam, mnogi će reći: "Što se raspravljaš zbog gluposti?" Ali ima kretena raznih i glava im praznih. Setim se reči otrova, malih lažova, koje me peku i vrtim film stari. U meni se kvari zrno radosti, zrno časti koje gubi ovo dekadentno društvo na svetsko globalnom planu. Eto, zato imam hrabrosti progovoriti i reći istinu - zato što je ovo moja stranica i daje mi mogućnost da se branim, ne pristajte na hod pognute glave, branite se i budite to što jeste. Istina je nepobediva, ona se vidi u očima duše. I još nešto, da li iko zna da moja bivša supruga i ja već 8 godina odgajamo sina, dete sa specijalnim potrebama? Eto, to je moja misija broj 1. za razliku od vaših reči otrova... - napisao je Boris na Facebooku.

makonda-tracker