lepotice iz senke

Njihovo najveće zlato: Ove dame bile su najveća podrška srpskim košarkašima

0

Košarkaška reprezentacija Srbije na završenom Evropskom prvenstvu ostvojila je srebrnu medalju, a do nje su došli uz veliki trud i brojna odricanja. Njihove devojke i supruge najbolje znaju kroz šta su sve prošli prethodnih meseci.

 

 

Jedan od omiljenih reprezentativaca svakako je Vladimir Štimac. Do venčanja Miloša Teodosića njegovu suprugu niko nije imao prilike da vidi na nekom javnom događaju. Ovaj košarkaš svoju intimu vešto čuva za sebe, te je možda upravo to i jedan od razloga što njegov brak nema trzavica i skandala. Tokom trajanja EP ovaj šarmantni košarkaš dobio je sina Vukana. Dok se on borio za najveće prizanje, njegova supruga podarila mu je naslednika

 

A post shared by Vladimir Stimac (@stimac51vladimir) on

 

 

Mladi košarkaš  Bogdan Bogdanović zbog truda i zalaganja na prvenstvu i sjajnih koševa našao se među najboljih pet igrača na kraju prvenstva. Njegove suze posle izgubljene zlatne medalje dirnule su i one sa najtvrđim srcem. Iako je na terenu borben i daje sve za pobedu, ipak, one je jedan veoma emotivan mladić i nema problema sa tim da pokaže emocije kada naviru. Njegovo srce nedavno je osvojila glumica Jovana Stojiljković. 

 

Visoki centar reprezentacije Srbije Boban Marjanović uživa u braku sa suprugom Milicom. Koliko mu supruga znači ovaj košarkaš često je isticao, naročito nakon preseljenja u Ameriku. Bobi je za svoju dragu govorio da mu je ona najveća podrška i vetar u leđa. Ovaj simpatičan par uvek privlači pažnju zbog velike razlike u visini, a šale na sopstveni račun uvek s osmehom prihvataju. Supružnici Marjanović imaju dva sina Vuka i Petra.

foto: Privatna arhiva

 

makonda-tracker