lepotice iz senke

Njihovo najveće zlato: Ove dame bile su najveća podrška srpskim košarkašima

0

Košarkaška reprezentacija Srbije na završenom Evropskom prvenstvu ostvojila je srebrnu medalju, a do nje su došli uz veliki trud i brojna odricanja. Njihove devojke i supruge najbolje znaju kroz šta su sve prošli prethodnih meseci.

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Trener Aleksandar Saša Đorđević osvojio je srce cele nacije prvo tokom košarkaške karijere, a sada i tokom trenerske. Njegovo srce pre skroro tri decenije osvojila je Seka.  Iz dugogodišnje veze, a kasnije i braka izrodila se velika ljubav i poštovanje. U njihovoj ljubavi nije bilo trzavica, a dve ćerkice Tesa i Tara najveća su kruna njihove priče.

 

Saša Đorđević: Pored sebe imam fenomenalnu suprugu!

 

foto: Fonet

Stefan Jović pokazao je veliku želju za najsjajnijim trofejom na EP. Povreda u polufinalu onemogućila mu je da na najvažnijoj utakmici da svoj maksimum, ali njegova želja i istrajnost da pomogne svojim saigračima je ipak bila presudna. Upravo ovakve osobine osvojile su i njegovu suprugu. Stefan je prošle godine prvog aprila postao otac jednog dečaka. 

 

A post shared by Stefan Jovic (@stefanjovic24) on

Branko Lazić i njegova supruga Nataša 5. septembra 2015. godine romantičnim venčanjem ozvaničili su svoju vezu. Ove godine zbog takmičenja nisu mogli da budu zajedno, ali Nataša veoma razume zahtevnu karijeru svog supruga. Čak i kada javnost nije verovala u Branka i njegove saigrače na početku EP ona je verovala. Branko i Nataša imaju jednogodišnju ćerku kojoj su dali ime Sara.

foto: Luka Šarac

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker