Probajte i vi

Uopšte nije mnogo zahtevno: Fitnes instruktorka Sofije Vergare otkriva tajnu glumičinog seksepila

0

Sofija Vergara jedna je od najpoželjnijih dama sa javne scene. Ova lepotica mnogo toga je menjala u svom izgledu, ali zanosnih oblina nikada se nije odrekla

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sofijina fitnes instruktorka Dženifer Jets, otkrila je  glumičine navike, i posavetovala sve dame kako da postignu  svoj cilj, piše Elle

 

U redu je da napravite pauzu

Ako imamo dobar raspored snimanja, mi vežbamo između pet i sedam dana, što je dosta. Ali Sofia često ima previše obaveza, otkriva Dženifer. Naravno, tada je sasvim u redu napraviti pauzu- tada telo postaje jače. U slučaju da vežbate nekoliko dana u nedelji, morate da dozvolite svom telu da se odmori. U suprotnom, ako premorite mišiće postoje veće šanse da se povredite.

 

Ne morate da trčite

Kao i mnogi drugi ljudi, Sofia takođe nije veliki ljubitelj trčanja, tako da ona hoda na traci kako bi izgradila mišiće na zadnjici i nogama. Ona ne voli da trči, ponekad vežba na sobnom biciklu oko 15 minuta, ali najviše preferira brzi hod.

 

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

 

Prihvatite svoje telo

Sofia želi da izgradi dobre mišiće, i da izgleda zdravo i zgodno- ona voli obline, kaže Yates i dodaje da obično radi kardio vežbe, ali hod je najefektnivniji za nju.

 

Radite različite vrste treninga

Ako biste mislili o trčanju svakog dana, to bi bilo užasno i nestimulišuće za mnoge od nas, zbog čega bi trebalo da menjate svoju fitnes rutinu. Dva puta nedeljno radimo vežbe za zadnjicu, zato što je to oblast na koju ona voli da se fokusira. Nekada, radimo za gornji deo tela, a zatim za donji.

 

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker