Zbog nemaštine je morala da ostavi porodicu

Dok je PRODAVALA HLEB na ulici, slučajno je ušetala u kadar jednog fotografa: SLAVNA MANEKENKA danas živi život o kakvom se nije usuđivala NI DA SANJA (FOTO)

0


Dvadesetosmogodišnja nigerijska lepotica nije ni maštala o manekenkskoj karijeri. Slučajnim spletom okolnosti, danas je jedna od većih zvezda svetskog modelinga.

foto: Instagram
foto: Instagram

 

Olajumoke Orisaguna živela je sasvim obično: obučila se za frizerku i radila sve što je mogla kako bi njen suprug Sandej, njihovo dvoje dece i ona imali normalan, pristojan život.

 

Deblja, ružnija i uvek u senci: Kako je neugledna sestra Džeki Kenedi doživela sve ono o čemu je prva dama mogla samo da sanja

 

Kako bi obezbedili upravo to, odlučila je da preseli u nigerijski grad Lagos, gde je Olajumoke prodavala hleb na ulici, dok je njen izabranik ostao u gradiću Ire, gde je ugrađivao klizna vrata.

 

 

Njihov život proticao je u svakodnevnoj borbi, sve dok lepotica jednog dana nije ušla u kadar dok je fotografkinja TY Bello fotografisala britanskog repera Tinija Tempu.

 

Kada je umetnica kasnije pregledala fotografije, spazila je u pozadini prelepu tamnoputu ženu. Potražila ju je, našla i ponudila da joj pomogne da započne manekensku karijeru.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker