zadovoljna

Nakon brojnih kritika na račun njenog izgleda, Sofija Milošević progovorila o kilaži: Biće prilika za šokantne naslove da sam se ugojila

0

Iako mnogi misle da Sofija Milošević ima problema s anoreksijom, ona ističe da obožava da jede, ali da voli i da trenira, što joj u kombinaciji sa genetikom ne dopušta da se ugoji.

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Da je suprotno, ona ne bi znala kako bi se bavila manekenstvom jer, kako ističe, stvarno voli da jede.

 

- Moj prijatelj ne može da veruje koliko jedem. Veoma puno jedem, ali isto tako jako puno treniram. Tako da ono što pojedem, kad otrčim u teretanu i istrčim dva sata, sve skinem. Obožavam da jedem i obožavam našu hranu, koja je teška. Normalno, trudim se da se hranim zdravo više zbog zdravlja, a ne zbog toga da ne bih dobila celulit, ali sam ozbiljan radnik u teretani - kaže Sofija za PulsOnline, i dodaje kako komentariše česte tvrdnje javnosti da je na "ivici anoreksije":

 

Sofija Milošević i Adem Ljajić: Romantično izdanje poznatog mladog para izazvalo najdivnije reakcije i od onih najhladnijih među nama... (FOTO)

 

A post shared by SofijaMilo (@sofijamilo) on

- Ne mogu da budem na ivici anoreksije - jedem pljeskavice svaki dan. U mojoj porodici su svi takvi. Moja sestra, koja je rodila troje dece, mršavija je od mene. Bukvalno jeste i meni je takva genetska predispozicija i hvala bogu, nemam problema sa kilogramima, što se još dobro odražava na moj posao. Biće prilike da se ugojim pa će biti „šokantno, Sofija se ugojila“, ne brinite ništa. Sada dok je dobro, ja se ne žalim, zadovoljna sam svojom kilažom - tvrdi lepa manekenka, demantujući ovom prilikom da se podvrgavala estetskim zahvatima.

 

Sofija Milošević prvi put iskreno o odnosu sa Ademom Ljajićem: Ako me je prevario, znači da treba da raskinemo
 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker