konačno poslušao lekare

Problemi sa srcem naterali su ga da se odluči na ovakav korak: Džej Ramadanovski priznao da se upustio u borbu protiv velikog poroka

0

Pevač trenutno boravi u Budvi, gde je ispričao da je poslušao lekare i upustio se u borbu protiv poroka.

foto: Marina Lopičić

Ramadanovski priznaje da su ga zdravstveni problemi i ljubav prema najbližima naterali da se odluči na ovakav korak. Problemi sa srcem koje je imao pre nekoliko meseci, zbog čega se lečio na klinici u Beču, sada su pod kontrolom.

 

- Imam jako visok pritisak i lekari su mi stalno savetovali da prestanem sa alkoholom. Sada mogu da odahnu, poslušao sam ih konačno. Jako je teško ostaviti nešto u čemu sam godinama uživao i voleo. Trideset godina se to taložilo u meni. Sada pokušavam da i ne pomirišem alkohol i nadam se da ću uspeti. Došao sam na more nekoliko dana kako bih se odmorio i istrajao u ovoj borbi - otkriva Džej i ističe da će nakon ostavljanja alkohola promeniti i mnoge druge životne navike dok će se doktori pobrinuti za taj zalistak na srcu koji mu stvara probleme.

 

- Trenutno srce lečim vicevima koje pričam prijateljima - kroz osmeh poručuje Džej koji se nada da će mu i glas biti bolji nakon što potpuno ostavi alkohol pa se uveliko priprema za nove pesme i koncerte.

 

Uvek je bio džek i davao je i šakom i kapom: Džej Ramadanovski progovorio o svojoj finansijskoj situaciji

 

Džej kaže da mu je najžalije kada ga u alkoholisanom stanju vidi unuk Adrijan, mališan kojeg njegova ćerka Ana ima u braku sa pevačem Adilom Maksutovićem.

 

- Kada sam završio u bolnici, svi su bili zabrinuti. Familija iz celog sveta me je zvala da pita kako sam i šta se dogodilo. Ćerke su se zabrinule, čak i unuk koji je odmah zvao da me pita: "Deda, je l' ti dobro?" - kaže pevač koji je za razliku od prethodnih godina, kada je na more dolazio sa ćerkama i unukom, ove godine došao sa prijateljima.

makonda-tracker