konačno poslušao lekare

Problemi sa srcem naterali su ga da se odluči na ovakav korak: Džej Ramadanovski priznao da se upustio u borbu protiv velikog poroka

0

Pevač trenutno boravi u Budvi, gde je ispričao da je poslušao lekare i upustio se u borbu protiv poroka.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Dok većina javnih ličnosti odlazi na more kako bi uživala i osunčala telo, pevač Džej Ramadanovski na obalama Crnogorskog primorja potražio je spas od vrućine, ali i alkohola. On za "Blic" otkriva da pokušava da se oslobodi ovog poroka i da mu je na moru lakše da podnese krizu jer su mu dorćolske kafane drage pa su veće šanse da u Beogradu posustane.

 

Džej Ramadanovski iskreno o odnosu sa ćerkom: Ana zna da će uvek imati moju podršku i koliko je ćale voli (FOTO)
 

- Moram da vam se pohvalim, ostavio sam alkohol! Zapravo na odličnom sam putu da to uradim. Više ne želim da pijem i da me stalno saleću ljudi po ulici i govore kako sam se napio i slično. Dosta se pisalo u novinama o mojim bahanalijama kada sam bio pijan. Od sada kada sedim sa društvom pijem isključivo sokove i limunadu - kaže Džej i objašnjava da je to svim njegovim prijateljima čudno jer su od jutra do mraka nazdravljali rakijom ali da su ga podržali u njegovoj borbi:

 

- Toliko je svima čudno što više ni kap alkohola ne uzimam da su prijatelji počeli da zbijaju šale na moj račun. Znaju da do pre neki dan nisam mogao da započnem dan bez čašice žestine.

 

Džej Ramadanovski iskreno o bivšoj supruzi: Moja Nada je narodni heroj!
 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker