sve se promenilo

Služila je kafu i volela samo dvojicu muškaraca: Ovako je život Kejt Midtlon izgledao pre nego što što ju je osvojio princ Vilijam

0

Otkrivamo vam pet stvari koje sigurno niste znali o vojvotkinji od Kembridža.

foto: Profimedia

Sedele bismo tako sve zajedno i razgovarale o momcima, a Kejt bi uvek govorila kako joj se niko ne sviđa, a neretko bi se našalila kako niko nije kao princ Vilijam", izjavila je prijateljica Džesika Hej.

Svi su čeznuli da ih vide i dodirnu: 10 čudesnih venčanica koje svet nikada neće zaboraviti (FOTO)

 

3. Pre nego što joj je kraljica Elizabeta dodelila titulu vojvotkinje od Kembridža, Kejt Midlton obavljala je regularne poslove. Nakon diplome koju je stekla 2005. godine zaposlila se kao asistent u prodaji u jednoj londonskoj kompaniji, a po potrebi je čak bila zamoljena i da služi kafe. Nakon dve godine napustila je posao, a u novembru 2010. sa princom Vilijamom je zvanično objavila veridbu.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

4. Kako najvažniji dan u njenom životu ne bi bio zaboravljen, Kejt se potrudila oko svakog detalja. Tako su na dan venčanja 29. aprila 2011. korišćene mirisne sveće i losioni za osvežavanje raskošnih VIP toaleta u Vestminsterskoj opatiji, na zahtev ljupke Kejt koja je želela omiljene prolećne mirise, losione i mirisne sveće Jo Malone Orange Blossom. Tog dana je, simbolično, u svom bidermajeru nosila cvet Sweet William.


5. Britanska javnost jednostavno je obožava i kao fotografa. Naime, ona vrlo često zna da na službenom profilu kraljevske porodice na društvenim mrežama objavi neke od najslađih fotografija svoje dece, supruga ili pak roditelja i porodice.

 

makonda-tracker