Monika Beluči: Vinsent i ja smo dva različita sveta

0
Slavna holivudska glumica Monika Beluči otkrila je u intervjuu za Jutarnji list po čemu pamti svoje detinjstvo, kakav je njen suprug Vinsent Kasel i da li bi volela da njena starija ćerka Deva krene njenim stopama

Prelepa Italijanka koja se proslavila ulogama u filmovima Malena i Nepovratno otkrila je da sa suprugom Vinsentom Kaselom ne razgovara o svojim ulogama i poslu.

- Mi imamo odvojene živote, mi smo dva različita sveta. On ima svoje prijatelje, ja imam svoje, on ima svoju karijeru, ja imam svoju. Iako smo u braku, naši životi su različiti. S vremena na vreme izađemo iz svojih svetova i nađemo se na jednom mestu, ali uglavnom mi smo dva različita organizma. Oboje smo vrlo nezavisni tipovi i odgovara nam takav životni stil – rekla je četrdesetšestogodišnja glumica i otkrila po čemu pamti svoje detinjstvo.

- Moji roditelji su prema meni bili jako dobri, odrastala sam u najboljim mogućim uslovima i imala srećno detinjstvo, ali sam naravno bila svojeglava. To je normalan proces u razvoju deteta, osim toga, ja sam bila i vrlo nezavisna osoba. Ne znam zašto se roditelji čude kad im deca navrše dvanaest, trinaest, četrnaest godina, postanu odjednom svojeglavi, pobune se i zamrze roditelje. Moja kćerka ima šest godina, voli me, ja volim nju, ali znam da će me mrzeti kad napuni dvanaest godina! To je normalan prirodan proces i već sada znam da ću zbog toga kasnije patiti. (Smeh) Zato sada izuzetno cenim svaki trenutak sa njom, jer znam da će uskoro tome doći kraj. Kad odraste, više joj neću biti potrebna kao danas. Znam to jako dobro, jer sam i sama sve to prošla.

Prelepa glumica rekla je i da intenzivno razmišlja gde će njena starija ćerka Deva krenuti u školu.

- Naša kćerka bez problema govori engleski, francuski i talijanski, prebacuje se s jednog na drugi kao da menja radio stanice. Za sada za nju nije problem da stalno menja adrese, ali sad kad je napunila šest godina moramo da odlučimo gde će ići u školu. Razmišljamo o Njujorku, Parizu, Rimu i Londonu – istakla je Monika i prokomentarisala da li njena ćerka razume njen posao.

- Ne baš! (smeh) Znate šta mi kaže? Mama, ja ću biti kao i ti: ne želim da imam posao, hoću samo da putujem, da spavam u finim hotelim i kućama i da budem mama – otkrila je prelepa glumica i dodala da neće braniti starijoj naslednici da krene njenim stopama.

- Ako tako odluči, ne bih je sprečavala čak i da mogu. Ovo je prelep posao i predivna profesija. Naravno da je i veliki rizik, ali gluma je velika ljubav i strast i nema te sile koja će vas zaustaviti u želji da ostvarite karijeru. Jako je važno da imate jak karakter i da ste psihički stabilni, ako niste dovoljno snažni da prihvatite odbijanja, nemojte ni pokušavati – završava Monika Beluči.

Jelena Kulović

makonda-tracker