Elizabet Tejlor se udaje deveti put

0
Slavna holivudska glumica Elizabet Tejlor uskoro će izgovoriti deveto sudbonosno da svom partneru Džejsonu Vintersu sa kojim je već nekoliko godina u vezi

Mada je u aprilu ove godine demantovala vest da je verena, odnosno da će se udati za dvadeset i devet godina mlađeg agenta za talente Džejsona Vintersa sa kojim je u dugogodišnjoj vezi, slavna Oskarovka uprkos narušenom zdrvalju namerava ponovo da se uda. Američki tabloidi pišu da će svadbena ceremonija najverovatnije biti održana u glumičinom domu, kao i da je kreator Kit Holman, tvorac raskošnih kostima koje je kralj popa Majkl Džekson nosio u vreme najveće slave, glavni krivac što je ova tajna otkrivena, jer nije mogao da sakrije da će za nju dizajnirati turban vredan tri miliona dolara koji će Eliazbet nositi na venčanju.

– Turban se šije ručno. Predivan je i jedinstven! Nikada neće biti takva dva primerka – otkrio je Holman koji će takođe osmisliti i venčanicu za sedamdesetosmogodišnju holivudsku divu.

Kako se navodi, u turban će biti ušiven veliki žuti tridesetokaratni kamen oko kojeg će biti i dva žuta dijamanta od četrdeset karata, a jedan deo biće izrađen od platine, zlata i srebra. U izradi ovog remek-dela Holman sarađuje sa čuvenim juvelirom iz Pasadene koji je angažovao čak dvanaest umetnika za njegovu izradu.

Tačna lokacija venčanja na kojem se očekuje oko dve stotine gostiju strogo je čuvana tajna. Spekuliše se da zvanicima neće biti poslate pozivnice, već da će o lokaciji i vremenu biti obavešteni telefonom.

Inače, Elizabet Tejlor se do sada udavala osam puta za sedam muškaraca - Konrada Hiltona, Majkla Vildinga, Majkla Toda, Edija Fišera, Ričarda Bartona od kog se dva puta razvela, Džona Vornera i Lerija Fortenskija.

makonda-tracker