Aleksandra Obradović: Stala na ludi kamen

Voditeljka kviza Ludi Kamen Aleksandra Obradović venčaće se u nedelju 25. jula za svog izabranika Veljka Gudelja, kome će kroz četiri meseca podariti sina.
6
1 / 2

Poslednjih nekoliko meseci sigurno će biti urezani do kraja života u sećanje dvadesetšestogodišnje voditeljke s obzirom na to da je saznala da će postati mama i da će se uskoro svom šest meseci starijem izabraniku obećati na večnu ljubav.

- Veljko me je zaprosio prvog maja u Barseloni nakon godinu i po dana zabavljanja. Između nas se dogodila ljubav na prvi pogled, osvojio me je kada je mi je uz pomoć drugarice Marije priredio iznenađenje u jednom restoranu. Došao je nenajavljen, a kada sam ga videla, oduzela sam se od treme i uzbuđenja. Ubrzo smo počeli da se zabavljamo i uživamo u ljubavi – govori Aleksandra, koja će se za četiri meseca ostvariti u najvažnijoj ulozi u životu, ulozi majke.

- Kada sam saznala da sam u drugom stanju, bila sam oduševljenja, to je najlepša stvar koja je mogla da nam se dogodi. Nas dvoje smo u idealnim godinama kada je roditeljstvo u pitanju. Nedavno sam bila na 4D ultrazvuku i saznala da ću roditi dečaka. Pošto sam navijala za devojčicu, našalila sam se na pregledu pitajući kako možemo da promenimo pol deteta (smeh). Naravno da je to nebitno, stvarno se radujem što će uskoro u naš dom doći mali mamin šmeker – otkriva lepa voditeljka, koja u nedelju 25. jula u Sabornoj crkvi obećati na večnu ljubav svom dragom. Mladence će venčati vladika Atanasije Rakita.

- Građansko venčanje smo organizovali na Mauricijusu gde smo boravali krajem juna i početkom jula, a venčali smo se 29. juna na moj rođendan. U Srbiji sam do najsitnijih detalja sam učestvovala u organizaciji venčanja, a uz pomoć jedne agencije za organizovanje svadbi, potrudila sam se da svaka moja realna želja bude ispunjena. Nakon venčanja u crkvi, slavlje ćemo organizovati u hotelu Kontinental, gde će zvanice zabavljati Vesna Zmijanac i Darko Radovanović. Zamislila sam da Veljko i ja uđemo u salu koračajući belim tepihom. U tom trenutku sva svetla će biti ugašena, sem top reflektora koji će nam pokazati put, a moje sestre će ispred nas bacati latice cveća. Moram priznati da sam u stvari jedna mala devojčica i potrudila sam se da to bude najromantičniji dan u našim životima – otkriva Aleksandra za Story.rs .

 

Danilo Mašojević

TAGOVI: Venčanje123
makonda-tracker