početkom leta stiže beba

Dana Karić i Nikola Stojiljković: Svi detalji raskošnog venčanja (FOTO)

2
Pevačica i njen izabranik zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav 31. decembra na glamuroznom i magičnom slavlju u krugu porodice i mnogobrojnih prijatelja, a supružnici s nestrpljenjem iščekuju jul kada će na svet doći njihovo prvo dete

 

Story: Da li ste uzeli Nikolino prezime?

 

- Dodala sam svom. I naša deca biće takođe Karić Stojilković. Nikola smatra da žena ima više prava da deca nose njeno prezime, njegovo mišljenje je da je majka svetinja, tako da je on želeo da deca nose i majčino prezime.

 

Story: Koje emocije su vas preplavile dan nakon venčanja, kada ste se ujutru probudili?

 

- Probudila sam se u sedam ujutru, a Nikola je tada došao da legne u krevet. Bilo je veselo. Zagrlili smo se, nasmejali i on je zaspao, a ja sam sela da pišem. Inspirisana sam svakog dana, pišem nove knjige, blogove...

 

Story: Jeste li uspeli da saberete utiske posle proslave, koji momenat biste izdvojili kao najemotivniji?

 

foto: Zoran i Uroš Ivanović

- Najveći utisak na mene ostavila je činjenica da sam se udala u svojoj zemlji u prisustvu svog oca. Nema ništa lepše od toga. Kada sam osvestila da je on tu, s nama, bilo je to veoma emotivno za mene.

 

Story: Ove godine ostvarićete se i u ulozi roditelja, da li vas je srećna vest iznenadila ili ste to priželjkivali?

 

- Mi smo želeli decu i pre nego što smo razgovarali o svadbi. Osetili smo oboje da će nam to biti velika radost. I kada me je Nikola zaprosio, posle tri dana saznali smo da sam trudna, tako da je naša sreća bila potpuna.

 

foto: Zoran i Uroš Ivanović

 

Story: Kako podnosite trudnoću?

 

- Nemam mučnine, nisam imala neprijatnih osećanja, samo sam odlučila da slušam svoje telo, promenila ishranu i tempo na poslu, češće se odmaram i više ležim. Uživam u svakom danu! Svaka nedelja je drugačija. Sve je ovo novo za mene. Želim da uživam u trudnoći, da slušam svoje telo i dam mu šta traži. Beba najbolje zna i već uzima sve što joj je potrebno od mene, ali na meni je da vodim računa o sebi i da se punim dobrom energijom i zdravim sadržajem. Termin mi je u julu i ako sve bude kako treba, na leto ćemo dočekati našu prvu bebicu!

 

Story: Znate li već sada šta nosite, dečaka ili devojčicu, šta biste intimno želeli?

 

- Još ne znamo, a i svejedno nam je, što kaže narod, samo da je živo i zdravo. Koja duša želi da dođe kod nas, dobrodošla je! Nikola je želeo dečaka, ali onda kada je počeo da provodi vreme s mojom sestričinom, predomislio se i sada želi devojčicu. Videćemo, šta Bog da.

 

Story: Osim venčanja, kraj godine obeležio je i povratak vašeg oca Bogoljuba u Srbiju. Kako je izgledao susret s njim?

 

- Izuzetno emotivno i radosno. Plakali smo svi od sreće! Godinama smo čekali taj trenutak, borili se za pravdu i konačno je dočekali.

 

foto: Zoran i Uroš Ivanović

Story: Koliko je zadovoljan izborom vašeg supruga, da li vam je dao neki savet u vezi s brakom?

 

- Moja čitava porodica zavolela je Nikolu od trenutka kada su se sreli u Beču, pa posle i u Minsku. Moji roditelji vole ga kao svoje dete. Moj rođeni brat prihvatio ga je kao svog brata. To je blagoslov. I ja sam presrećna što me je Nikolina porodica prihvatila kao svoju. To je najlepši osećaj. Roditelji se ne mešaju u našu vezu, samo kažu da se volimo i budemo oslonac jedno drugom, kroz dobra i teška vremena. Sve teško što dođe mora i da prođe. Ljubav pobeđuje sve.

 

Story: Mislite li da će brak promeniti nešto u vašem odnosu?

 

- Sigurno je da hoće, a na nama je da to bude nabolje. Mislim da će deca doneti više promena nego sam brak. Bog čuva nas i našu ljubav.

 

Story: Imate li vremena za odmor i bračno putovanje?

 

- I dalje nismo odlučili da li ćemo i kuda ćemo ići. Putovanja sada zavise od bebe, ima dana.

 

foto: Zoran i Uroš Ivanović

 

 

 

 

 

makonda-tracker