Savršeni epilog

Nakon gala venčanja Danice i Nikole Stojilkovića, njihova porodica planira još veće slavlje: Četvorostruka radost u domu Karića (FOTO)

1
Nakon velike proslave u porodici Karić, četiri para će izgovoriti sudbonosno da i pred Bogom.
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Bogoljub Karić će se na leto u crkvi venčati sa svojom voljenom Milankom, s kojom je u braku već 40 godina, a istog dana sudbonosno „da“ će pred Bogom izgovoriti i njegove tri ćerke Danica, Neda i Jelena!


Njeno venčanje bilo je veća vest čak i od novogodišnjih koncerata: Evo šta je prvo što je Danica Karić rekla nakon svadbe godine (FOTO)


Kako saznaje Kurir, Bogi i Milanka su odlučili da u godini kada slave četiri decenije od opštinskog venčanja organizuju i crkveno venčanje za sebe i svoje naslednice. Naime, najstarija Neda udala se u aprilu 2007. za biznismena Dejana Lazarevića, ali su tada obavili samo građansko venčanje u „Vili Jelena“. Isti slučaj je i s Jelenom, koja je na ludi kamen stala s Goranom Lazarevićem, inače bratom Nedinog muža, u Londonu decembra 2012. I najmlađa Danica, koja se udala 31. decembra 2016. za Nikolu Stoilkovića, kao i njene sestre, obavila je samo građansko venčanje.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker