ljubavna retrospektiva

25 najglamuroznijih venčanja poznatih koja su obeležila 2016. godinu: Ko se venčao tajno, a ko je jedina mlada koja je nosila pantalone? (FOTO)

1
Godinu 2016. oboležile su divne ljubavne priče koje su krunisane brakovima. Neka venčanja desila su se tajno, jedna mlada nosila je pantalone, neke mlade su bile u drugom stanju. Evi koji su sve to parovi ove godine izgovorili sudbonosno DA

 

Folk pevačica Slavica Ćukteraš i bivši golman Vlada Avramov početkom ove godine izgovorili su sudbonosno da na intimnoj ceremoniji na Maldivima.

 

foto: Twitter

Srpska teniserka Ana Ivanović i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger 12. jula krunisali su svoju dvogodišnju ljubav brakom na intimnoj ceremoniji u Italiji, a glamurozna proslava na kojoj su uživale brojne svetske zvanice trajala je tri dana.

 

Slavica Ćukteraš: Sudbonosno da na Maldivima

 

foto: Profimedia

Ana Ivanović otkrila istinu koja sve dugo zanima: Evo zbog čega se nisam venčala u Srbiji (FOTO)

 

Početkom decembra na romantičnoj ceremoniji na dalekim Maldivima voditeljka Marija Lazić izgovorila je sudbonosno "da" svom izabraniku Vuku Živkoviću.

 

 

Popularni teniser Viktor Troicki izgovorio je sudbonosno da svojoj izabranici Aleksandri Đorđević 27. novembra najpre u Crkvi Aleksandra Nevskog, a potom i pred matičarom koji je došao u luksuzni hotel Crowne Plaza.

 

foto: Stefan Jokić

Bivši dečko pevačice Katarine Živković, voditelj Bane Janković, stao je 22. oktobra na ludi kamen i zakleo se na ljubav izabranici Mirjani Dimović.

 

 

Nastavak teksta pročitajte na narednoj strani...

 

makonda-tracker