ljubavna retrospektiva

25 najglamuroznijih venčanja poznatih koja su obeležila 2016. godinu: Ko se venčao tajno, a ko je jedina mlada koja je nosila pantalone? (FOTO)

1
Godinu 2016. oboležile su divne ljubavne priče koje su krunisane brakovima. Neka venčanja desila su se tajno, jedna mlada nosila je pantalone, neke mlade su bile u drugom stanju. Evi koji su sve to parovi ove godine izgovorili sudbonosno DA
foto: Story Press
foto: Story Press

Tamara Dragičević i Petar Benčina venčali su se, po njenoj želji, na Adi Bojani, uz porodicu, članove familije i najbliže prijatelje, muziku, lepo vreme i, naposletku, mesečinu.

 

foto: Danilo Novović

Porodila se Tamara Dragičević: Mamina i tatina mezimica prelepog imena došla na svet (FOTO)

 

Građanskim venčanjem u Opštini Novi Beograd mlada glumica Iskra Brajović i njen izabranik Siniša Babić zavetovali su se 19. marta na večnu ljubav pred porodicom i najbližim prijateljima.

 

foto: Foto: Sale

Iskra Brajović: Moj otac je najponosniji zbog unuke (FOTO)

 

Daria Stanojević i njen izabranik Spasoje Vujović su izgovorili sudbonosno da početkom septembra meseca na Paliću.

 

 

Pevačica Ana Nikolić je izgovorila sudbonosno da svom izabraniku, reperu Stefanu Đuriću Rasti tajno 28. jula u opštini Voždovac, a Ana je za kumu izabrala svoju dugogodišnju prijateljicu i modnu kreatorku Tijanu Todorović.

 

Ana Nikolić: Zbog Raste sam prekršila svoje životno pravilo! (FOTO)

 

A photo posted by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on


Pevačica Goga Sekulić u strogoj tajnosti 20. decembra je stupila u brak sa 15 godina mlađim sportistom Urošem Domanovićem. Pevačica je pre samo mesec dana izjavila da će se na njihovom venčanju nalaziti samo oni, kumovi i prsten, te nije isključeno da je zaista i bilo tako...

 

 

A photo posted by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

 

Nastavak teksta pročitajte na narednoj strani...

 

makonda-tracker