tajna ceremonija na santoriniju

Bora Đorđević: Konačno sam pronašao sreću

0
Legendarni muzičar Bora Đorđević stao je na ludi kamen, ozvaničivši svoju dvoipogodišnju ljubav sa Slovenkom Dubravkom Milaković u romantičnom ambijentu mediteranskog ostrva, a specijalno za magazin Story, vodio je dnevnik od polaska iz Beča za Grčku, pa sve do povratka u Ljubljanu
foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Slavni roker Bora Đorđević (63), muzičar, pesnik i frontmen grupe Riblja čorba, oženio se treći put. Nakon supruge Dragane, koja je po njihovom razlazu tragično skončala u martu 2007. godine, s kojom je zajedno podizao dvoje dece, zajedničkog sina Borisa i njenu ćerku iz prvog braka Tamaru, mnogi su mislili da je Đorđević raskrstio sa bračnim životom. Ipak, 2010. iznenada se zaljubio u dvadeset osam godina mlađu Aleksandru, koja je ubrzo postala njegova druga supruga. Međutim, brzo se ispostavilo da u ovom braku Bora neće pronaći sreću i par se razveo 2014. godine. A onda je počela romansa sa Dubravkom Milatović, Slovenkom pored koje je Bora ponovo postao onaj stari, beskrajno duhoviti i razdragani poeta uvek raspoložen za šalu i zezanje. Treća sreća – govorili su mu svi. Pored Dubravke Đorđeviću se poboljšao čak i opšti fizički status, koji prethodnih godina nije bio na zavidnom nivou. Skinuo je tridesetak suvišnih kilograma, prestao da puši i počeo mnogo da se kreće, što se odmah reflektovalo na njegovo zdravlje, raspoloženje i odnos prema životu.

 

foto: Privatna Arhiva


- Dubravka i ja volimo se nepune dve i po godine. Upoznali smo se u Kranju i zaljubili u Mariboru. Naš sledeći susret bio je u Banjaluci, ljubav nam je procvetala u Beču, a u Ljubljani smo se ozbiljno zavoleli. Tamo sam svratio na dva-tri dana, a ostao celu nedelju. Sada živim više tamo nego u Beogradu. Upoznao nas je Srečo Lipovec, menadžer Riblje čorbe za Sloveniju. Njegova ćerka radila je u kozmetičkoj firmi Lush, čiji je jedan od zastupnika za Sloveniju već petnaest godina moja Dubravka.


Đorđević se nije opirao promenama koje je ljubav unosila u njegov život:
- Kad smo se zavoleli, imao sam 120 kilograma. Posle šest meseci spao sam na 95 i sad se muvam oko tog broja. Pušio sam, pa me zamolila da ne pušim u stanu. Prešao sam na prozor, pošto nemamo terasu, pa sam duvanio napolju i na kraju sam prestao. Kao i svi Slovenci, penjem se po obližnjim brdima. Ona je prva žena koja mi kuva! Vole je i moja deca i moji prijatelji – s razlogom. Sortiram đubre kao pravi Evropljanin. Usvojili smo kuče Laru iz Kotor Varoši.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker