Ignorisao je poziv

Zbog čega se Bali-beg nije pojavio na venčanju bivše ljubavi: Ovo je pravi razlog (FOTO)

2
Prelepa zelenooka lepotica Neslihan Atagul je juče izgovorila sudbonosno da. Među mnogobrojnim poznatim zvanicama, svi su željno iščekivali dolazak Bali - bega, koji se nije pojavio.

 

Iako Burak nedolazak pravda time da je sa verenicom Fahrije Evdžen trenutno na putovanju po Evropi, svima je jasno da Kadiru nije oprostio uvredu od prošle jeseni. Naime, serija “Kara Sevda” počela je strasnim scenama između glavnih junaka koje tumače Neslihan i Burak, pa su mediji naveliko pisali kako Kadir i Fahrije zbog toga prolaze kroz pakao ljubomore.


Oženio se najveći turski zavodnik: Najlepši detalji venčanja Kenan Imirzalioglua i Sinem Kobal (FOTO+ VIDEO)

 

Burak je jednom od novinara rekao kako je to samo posao a on i Kadir su dobri drugari (snimali su zajedno “Male tajne”) i da nema mesta za sumnju. Iz nekog razloga to je razbesnelo Kadira koji je na društvene mreže stavio komentar:

 

Koliko je ovaj čovek zaljubljen u sebe! Vrlo je opasan”. 

 

Neslihan i Kadir su se upoznali pre tri godine na setu serije “Fatih Harbije”, ljubavnoj priči između siromašne devojke i bogatog momka i peripetijama koje je prate. Između njih je vrlo brzo planula ljubav, ali za razliku od mnogih koje su se ugasile sa kamerama, njihova je nastavila da raste i jača.

 

 

A i karijere su im u stalnom usponu: Neslihan od prošle jeseni igra glavnu ulogu u  veoma gledanoj seriji “Kara Sevda”, dok je Kadir tumačio Mehmeta Guraj-kana u serijalu “Kosem”. Od sledeće sezone počinje snimanje nove serije “Bela noć” u kojoj je trebalo da igra sa zanosnom Džansu Dere, ali, kako pišu turski mediji, glumica je zahtevala previsok honorar pa do dogovora nije došlo.

 

Tekst: Milena Ranisavljević

makonda-tracker